EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13956 tot 13960 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 18 augustus 2015

Liquidatieheffing zorgt al voor 10.000 faillissementen

Graydon, een leverancier van handelsinformatie, komt met vernietigende cijfers op de proppen. De toegenomen taks op het liquideren van bedrijven, heeft ervoor gezorgd dat in België al tienduizend ondernemingen werden opgedoekt, aldus Trends.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 18 augustus 2015

Crimineel gaat mee met zijn tijd: hij wil bitcoins

Digitale innovaties zoals de bitcoin hebben aan de criminele wereld een aantal nieuwe mogelijkheden aangeboden. Dat schrijven de journalisten Dorinde Meuzelaar en Mick van Wely in de Nederlandse krant De Telegraaf. Onder meer voor bankrovers, kidnappers of afpersers krijgen door online platformen volgens de journalisten interessante opportuniteiten aangeboden.

Meuzelaar en van Wely wijzen erop dat vooral de anonimiteit van de online platformen een grote aantrekkingskracht uitoefent op de criminelen. Onder meer wordt gewezen op de activiteit van een Nederlandse bende, die drie jaar geleden vanuit Westerbork een wereldwijde xtc-handel had opgezet. De drugs werden te koop aangeboden op de online marktplaats Silk Road.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 18 augustus 2015

Trending: Duitsland neemt dit jaar 750.000 vluchtelingen op, 300.000 meer dan gepland

Het Duitse Bureau voor Migratie en Vluchtelingen trekt zijn verwachtingen voor het aantal asielzoekers dat dit jaar in Duitsland zal arriveren ‘drastisch’ op, van 450.000 naar 750.000. Dat schrijft de krant Handelsblatt op basis van regeringsbronnen. Het is de tweede maal dat het cijfer wordt bijgesteld, want begin dit jaar werd op zo'n 250.000 vluchtelingen gerekend.

Volgens de Frankfurter Allgemeine Zeitung kunnen vluchtelingen die in Italië aankomen, makkelijk Duitsland bereiken via Oostenrijk omdat daar geen controles zijn. Dagelijks arriveren langs de ‘Middellandse Zee-route’ ruim 900 vluchtelingen, terwijl er elke dag slechts 300 gebruik maken van de zogenaamde ‘Balkanroute’, die langs Hongarije loopt. 

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 18 augustus 2015

HSBC verwacht nog dit jaar stijging goudprijs naar $1.225

Volgens HSBC kan de goudprijs dit jaar nog stijgen naar $1.200 tot $1.225 per troy ounce, een stijging van bijna tien procent ten opzichte van de goudkoers van $1.119 per troy ounce op het moment van schrijven. In een nieuw rapport dat afgelopen vrijdag werd uitgebracht voeren analisten van de bank vijf argumenten aan waarom we tegen het einde van dit jaar een hogere goudkoers mogen verwachten. We hebben de vijf punten voor u samengevat:

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: dinsdag 18 augustus 2015

Is dit de tijd om olie te kopen?

De olieprijs is, ondanks de flinke daling van het afgelopen jaar, ook dit jaar weer op negatieve wijze in het nieuws gekomen. Zo heeft de oliesector ook de afgelopen maanden weer flink waarde moeten inleveren, en deze daling heeft voor heel wat pessimisme onder de beleggers weten te zorgen. Er zijn op dit moment maar weinig mensen die aandelen uit de oliesector durven te kopen.

Toch leert het verleden ons dat we op sommige momenten juist tegen de stroom in moeten gaan. Ook beurslegende Warren Buffett is van mening dat beleggers moeten kopen wanneer andere mensen verkopen, en moeten verkopen wanneer andere mensen kopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs