EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13961 tot 13965 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 20 juli 2015

De deal met Iran is ‘Bad Timing’

Afgelopen week werd bekend dat Amerika een overeenkomst heeft bereikt met Iran. De nucleaire deal zorgde voor veel opgeluchte mensen. Toch denkt Michael Cohen, commodity analist bij Barcvlays, daar heel anders over. Hij ziet deze deal met Iran als ‘Bad Timing’.

Uiteraard heeft dit wat uitleg nodig. Michael Cohen houdt zich namelijk bezig met de commoditysector en deze sector heeft de afgelopen maanden flink waarde moeten inleveren. De absolute uitschieter binnen deze sector was de olieprijs. De olieprijs is namelijk flink in waarde gedaald en Michael Cohen is bang dat er daar de komende tijd geen verandering in gaat komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 20 juli 2015

Griekenland het rijkste land van Europa, Grieken hebben voor $ 9 biljoen aan olie en gas

Waarom exploiteert Griekenland zijn enorme goud-, olie- en gasvoorraden niet? Expert: Grieken hebben voor $ 9 biljoen aan olie en gas.

Waarom exploiteert Griekenland zijn enorme goud-, olie- en gasvoorraden niet? Expert: Grieken hebben voor $ 9 biljoen aan olie en gas.

Wat aanvankelijk slechts een gerucht leek wordt door steeds meer doorgevestigde en gezaghebbende bronnen bevestigd: Griekenland is helemaal niet arm, maar bezit over een enorme voorraad onontgonnen aardolie, aardgas en goud, waardoor het land gemakkelijk al zijn schulden zou kunnen afbetalen;

Op de vraag waarom dit dan nog steeds niet gebeurt worden verschillende antwoorden gegeven.

Volgens sommigen is er sprake van een heus complot – hetzij van de EU, dat de Griekse rijkdommen zou willen afpakken, hetzij van de Grieken zélf, die eerst bankroet willen gaan zodat ze hun enorme schuldenlast niet hoeven terug te betalen met de toekomstige miljardeninkomsten uit de verkoop van olie en gas.

[...]

Lees verder op dutchtv
Geplaatst op: maandag 20 juli 2015

Varoufakis: Griekse hervormingen gaan mislukken

De voormalige Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis gelooft dat de economische hervormingen die Athene moet doorvoeren “zullen mislukken”. Hij zei dat het hervormingsprogramma, dat in zijn ogen aan Griekenland is opgedrongen, “de geschiedenis in zal gaan als de grootste ramp op het gebied van economisch macromanagement aller tijden”.

Dat zei de oud-minister in een exclusief vraaggesprek met de BBC. Na ruim 17 uur onderhandelen sloot Griekenland afgelopen maandag eindelijk een akkoord met de Europese geldschieters. Het akkoord, dat gevoelig ligt in Griekenland, werd vrijdag kort na middernacht door het Griekse parlement geaccepteerd.

[...]

Lees verder op NRC.nl
Geplaatst op: maandag 20 juli 2015

Banken Griekenland weer open

Na drie weken gaan de banken in Griekenland weer open, maar van een normale situatie is nog steeds geen sprake. De limiet op het pinnen van contant geld blijft van kracht, maar de voorwaarden worden versoepeld. In plaats van een limiet van €60 per dag mogen spaarders het quotum voor een hele week nu ook in één keer opnemen. Ook hebben de Grieken weer toegang tot hun bankkluisje.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 20 juli 2015

5 plaatjes: de Grieken hebben niets aan de euro gehad

Dat de euro de Grieken veel narigheid bezorgt is duidelijk. Maar hadden ze er eerst veel voordeel van?

Dat de euro de Grieken veel narigheid bezorgt is duidelijk. Maar hadden ze er eerst veel voordeel van?

Uit deze 5 statistieken blijkt van niet.

De eerste toont de jeugdwerkloosheid. Er is nooit een positief euro-effect geweest. En nu wel een negatief effect.

[...]

Lees verder op Welingelichtekringen.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs