EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13966 tot 13970 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 19 augustus 2015

Video: De VS gaat niet failliet

Ondanks de extreem hoge schuldenlast van de Verenigde Staten is er geen enkele kans dat het land failliet gaat. Dat zegt niet alleen voormalig Fed-voorzitter Alan Greenspan, maar ook econoom Joseph Stiglitz en waardebelegger Warren Buffett. Het is eigenlijk heel simpel. De verplichtingen die de Amerikaanse overheid heeft zijn allemaal uitgedrukt in dollars, geld dat het land zelf kan beheren en uitgeven.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 19 augustus 2015

Dit stukje snelweg van 7 km is goed voor een derde van alle snelheidsboetes

De trajectcontroles op de A2 op punten Vinkeveen, Baambrugge en Breukelen leverden vorig jaar 48 miljoen euro aan boetes op vanwege snelheidsovertredingen. Dat is bijna een derde (31 procent) van alle snelheidsboetes op de Nederlandse snelwegen.

Daarmee is het traject Utrecht-Amsterdam drie jaar na invoering van de nieuwe controles nog de melkkoe van de overheid, concludeert de Volkskrant op basis van opgevraagde cijfers van het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB).

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 19 augustus 2015

Koper duikt onder $5000 per ton

De koperprijs daalde dinsdag onder de psychologische grens van $5.000 per ton op de metaalbeurs in London (LME). Opnieuw lagen zorgen over de groeivertraging van de Chinese economie hieraan ten grondslag. En volgens diverse analisten is het einde van de neergang nog niet in zicht.

“Vanuit psychologisch oogpunt is $5,000 een erg belangrijk getal,” aldus Stephen Briggs, analist bij BNP Paribas. “Indien de prijs echt onder de $5.000 blijft, dan is dat een voorbode voor een diepere val.”

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 19 augustus 2015

Grondstoffen: negatieve tendens nog niet ten einde

Olie, aluminium, koper en diverse andere grondstoffen noteren momenteel aan historische lage prijzen. Waar er aan de ene kant mogelijks koopjes te doen zijn is de keerzijde van de medaille niet echt geruststellend. Zowel consumenten als spaarders moeten dan ook op hun hoede zijn dat dit alles het begin is van een nog grotere correctie in plaats van een beginnende opwaartse beweging.

In onderstaande grafiek welke de data van de gerenommeerde CRB commodity-index weergeeft is duidelijk te zien dat de negatieve tendens nog niet ten einde is. Deze zal quasi zeker nog verder moeten uitdiepen vooraleer er een stijging kan komen. In de grafiek zijn duidelijk enkele andere dieptepunten te zien met als absoluut dieptepunt de financiële crash van 2007-2008. Wat des te opmerkelijker is, is dat deze grens reeds gepasseerd is en volop op weg is om nog dieper te zakken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 19 augustus 2015

Indiase droom: van sloppenwijkbewoner tot baas van miljardenapp

Ambarish Mitra liep als tiener weg van zijn ouders en woonde in een sloppenwijk, omdat hij iets met internet wilde. Zijn augmented-realitybedrijf Blippar is nu meer dan een miljard dollar waard.

Als tiener had Mitra een ingelijste uitgeknipte foto van Bill Gates en Warren Buffett op zijn bureau staan, naast zijn computer. Hij komt een uit warm middenklassengezin, maar de spanningen liepen toch op: tegen de zin van zijn ouders zag Mitra niets in een loopbaan als ingenieur. In plaats daarvan was hij gegrepen door het internet. “Het werd zo hectisch dat ik op een dag wegliep van huis en in de sloppenwijken van Delhi ging wonen”, vertelt Mitra aan Business Insider.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs