EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13971 tot 13975 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 22 juli 2015

Record aantal shortcontracten op goud

De goudkevers werden gisteren even flink opgeschrikt door de flinke neerwaartse beweging bij de goudprijs. De goudprijs daalde flink in waarde en op dat moment kwam er veel pessimisme naar boven bij de goudbeleggers. De oorzaak van deze daling is niet heel goed aan te wijzen.

Zo zijn er namelijk meerdere oorzaken voor de hand liggend. Zo zijn de economen er van overtuigd dat de waarschuwing van de Amerikaanse centrale bank voor een renteverhoging de doorslag heeft gegeven om goudcontracten te sluiten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 juli 2015

De schuld van Griekenland zal kwijtgescholden worden. Jammer voor Duitsland.

De Duitsers spreken in de eurocrisis met een gespleten tong. Merkel liet aanvankelijk weten dat een (gedeeltelijke) schuldkwijtschelding voor Griekenland “zonder Duitsland zal gebeuren”.

De Duitsers spreken in de eurocrisis met een gespleten tong. Merkel liet aanvankelijk weten dat een (gedeeltelijke) schuldkwijtschelding voor Griekenland “zonder Duitsland zal gebeuren”.

De Minister van Financiën heeft een week geleden al duidelijk laten verstaan dat hij zijn ontslag overweegt. Zeker bij een nieuwe schuldverlichting houdt Schäuble het voor bekeken.

Merkel begint natuurlijk erg ongeloofwaardig te worden. Zij verkondigt steeds de zachte lijn van Berlijn, terwijl Schäuble de harde opvatting van de Bundesbank aanhangt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 21 juli 2015

Blijft Europa profiteren van de groeiende wereldhandel?

Zowel de Verenigde Staten als Europa hadden in het eerste kwartaal van doen met een terugval van de handelscijfers. Terwijl de VS meer te maken had met een afnemende export, had Europa te maken met een toenemende import. Voor de VS blijft de trend ongunstig vanwege de sterkere dollar. Maar of de Europese export profiteert van de zwakkere euro is nog maar de vraag en hangt af van de concurrentiekracht van Europa.

Zijn beleidsmakers in Europa in staat die te vergroten door structurele hervormingen door te voeren? Op die vraag geven Jeremy Lawson en James McCann, hoofdeconoom en Europees econoom bij Standard Life Investments een antwoord in een note.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 juli 2015

Schauble: Krugman snapt de euro niet

“Krugman heeft geen flauw benul van de architectuur en het fundament van de Europese Monetaire Unie (EMU). Anders dan in de Verenigde Staten is er geen centrale regering in Europa. Negentien verschillende leden van de muntunie moeten samen tot een akkoord komen en dat lijkt hij zich niet te beseffen”. Dat zei Schauble onlangs in gesprek met Der Spiegel.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 21 juli 2015

Meer dan $8 miljard verdampt uit goudmijnaandelen

Beleggers likken hun wonden na de forse daling van de goudprijs van afgelopen maandag. In één dag verdampte er volgens Reuters meer dan $8 miljard aan aandeelhouderswaarde uit de goudmijnsector en zakten de koersen het laagste niveau in 6,5 jaar tijd.

Lees verder op Doijer & Kalff
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs