EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
61
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13971 tot 13975
Geplaatst op: woensdag 17 juni 2015

China en Rusland gebruiken geen dollars meer voor aardgas

Rusland en China willen geen Amerikaanse dollars meer gebruiken voor de levering van aardgas, zo schrijft Russia Today. De twee landen willen zich minder afhankelijk maken van de dollar en daarom zal China het Russische aardgas in roebels en yuan afrekenen.

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: woensdag 17 juni 2015

Market Update (17 juni 2015)

Aantal openstaande schulden stijgt naar recordniveau, Nederlandse banken hebben nog miljarden aan slechte leningen op balans staan en de hypotheekshop wil dat meer huurders de kans krijgen een huis te kopen. Verder in het nieuws: Bitcoins worden weer meer waard door onrust Griekenland, voormalig ECB-president Trichet zegt dat Griekenland het beste in de eurozone kan blijven en de grootste gasbedrijven van China en Rusland willen beide geen dollars meer gebruiken.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 17 juni 2015

Dit zijn dé 3 scenario’s voor Griekenland de komende weken

Waar de Griekse saga zowel de politieke als de financiële wereld 5 jaar bezig heeft gehouden, komt D-day vermoedelijk één van de komende dagen, mogelijks zelfs in de loop van woensdag tijdens een vergadering van de ECB.

Waar investeerders en debiteuren uitkijken naar de komende dagen/uren zijn volgende dingen alvast glashelder op papier:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 17 juni 2015

Innovatie rondom bitcoin blijft toenemen

De wereld rondom bitcoin houdt niet meer op met ontwikkelen en innoveren. Er worden voortdurend nieuwe investeringen gedaan in projecten voor allerlei internetplatvormen, software en hardware ofwel via crowdfunding of via particuliere investeringen.

Na de val van de grootste bitcoin exchange ter wereld – MtGox.com, leek de bitcoin-wereld in te storten. Dit is niet gebeurt en geniet bitcoin momenteel een revolutionaire reputatie waarbij grenzeloos, kosteloos, snel, veilig en gemak enkele termen zijn die bij deze crypto-valuta horen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 16 juni 2015

'Amerikanen voeren druk op om Grieks akkoord'

Krap 48 uur voor de kritieke bijeenkomst in Brussel, voeren de Verenigde Staten de druk op Griekenland en haar schuldeisers op om tot een akkoord te komen.

Krap 48 uur voor de kritieke bijeenkomst in Brussel, voeren de Verenigde Staten de druk op Griekenland en haar schuldeisers op om tot een akkoord te komen.

Zo riep Jack Lew, de Amerikaanse minister van Financiën, volgens zakenkrant Financial Times de Griekse premier Alexis Tsipras op ''serieuze stappen" te zetten.

Lew zou Tsipras dinsdag in een telefoongesprek hebben gewaarschuwd voor de problemen waarin Griekenland verzeild kan raken, mocht er geen akkoord worden bereikt. Ook waarschuwde hij voor de gevolgen en onzekerheden voor Europa en de wereldeconomie als een overeenkomst uitblijft.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs