EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13986 tot 13990 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 30 juli 2015

Goldman Sachs: prijs ijzererts zal verder dalen

De markt voor ijzererts is een kopersmarkt, zo meldt Goldman Sachs deze week. De bank denkt dan ook dat de grondstof waarschijnlijk verder in prijs kan dalen nu de voorraden steeds groter worden.

De recente zwakte die we gezien hebben in Australische transporten, zijn slechts een tijdelijke onderbreking van de verdere expansie, zo stelt analist Christian Lelong deze week in een note. Wanneer de activiteiten van grote Australische producenten terug op volle kracht zijn en binnen enkele maanden een nieuwe mijn opent in Roy Hill, zal de neerwaartse druk waarschijnlijk doorzetten, stelde hij.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 30 juli 2015

Albert Edwards: "Goud is een must-have"

Veel banken zijn de laatste tijd erg negatief over goud, maar Albert Edwards van Société Générale blijft bijzonder positief over het edelmetaal. In zijn laatste update aan klanten van de bank schrijft hij dat goud een geweldig instrument is om in bezit te hebben voor de komende financiële crisis.

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: donderdag 30 juli 2015

Column Kees de Kort | Geen nieuws: dát is het nieuws

Het rare is dat er geen nieuws over Griekenland is, vindt BNR’s macro-econoom Kees de Kort. “Dat vind ik eigenlijk hét nieuws. In Griekenland gaat het natuurlijk niet beter. In Griekenland gaat het per dag slechter.”

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 30 juli 2015

Leverage op goud Comex naar record

Het aantal claims op iedere troy ounce goud in de COMEX is de afgelopen periode naar recordhoogte gestegen. Voor iedere troy ounce fysiek goud in de COMEX circuleren op dit moment 116 claims. Zo lang er handel is in goudcontracten blijft de papieren goudprijs de waarde van fysiek goud bepalen. Deze situatie zal pas veranderen op het moment dat het aanbod van fysiek goud opdroogt en het edelmetaal tegen andere prijzen verhandeld wordt dan de goudcontracten.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 30 juli 2015

ECB: "Euro heeft gefaald"

Volgens een analyse van de Europese Centrale Bank (ECB) is de euro er niet in geslaagd de economische verschillen in de eurozone te verkleinen. Dat meldt De Standaard.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs