EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 141 tot 145 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 25 juni 2018

Amerikaanse centrale bank voegt cryptomunten toe aan databank

De Federal Reserve Bank van St. Louis is de meest toonaangevende, lokale, centrale bank van de Verenigde Staten. Ze hebben niet alleen bijzonder veel invloed in het federale beleid, ze beschikken ook over de grootste databank voor onderzoek. Aan die databank worden nu ook cryptomunten toegevoegd.

Hij lijkt niet zo belangrijk, maar het kan op lange termijn bijzonder waardevol zijn. De Federal Reserve Bank of St. Louis voegt 4 cryptomunten toe aan zijn Federal Reserve Economic Data (FRED) database. Het is een duidelijk signaal dat de markt voor cryptomunten steeds belangrijker en volwassener wordt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 25 juni 2018

Het VK twee jaar na de Brexit: was het dat wel waard?

Het is inmiddels duidelijk dat de beslissing van Groot-Brittannië om zich uit de Europese Unie terug te trekken, van de economie van het land een zware tol heeft geëist. Dat schrijft Robert Stevens, Brits correspondent van het persbureau Associated Press, naar aanleiding van de aanslepende besprekingen over de nieuwe relaties tussen Groot-Brittannië en de Europese Unie wanneer de brexit eind maart volgend jaar definitief moet worden voltrokken.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 25 juni 2018

Retail: Chinezen spelen Amerikanen en Europeanen op een hoopje

Retailers in de Verenigde Staten en Europa dreigen snel een grote achterstand te zullen oplopen tegenover Chinese concurrenten, die naar een ideale combinatie van de online verkoop met de traditionele handel streven. Dat zegt de Amerikaanse journalist Steve LeVine.

Hij waarschuwt dat deze evoluties belangrijke consequenties zouden kunnen hebben, aangezien de retail in de Verenigde Staten en vele andere westerse landen één van de belangrijkste pijlers van de nationale economie vormt. Terwijl China volgens LeVine een duidelijke strategie heeft voor de retail van de toekomst, reageren de Verenigde Staten en Europa volgens hem bijzonder zwak.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 22 juni 2018

De stresstest is geen relaxtest meer

Voor het eerst sinds een behoorlijke tijd kwam de Fed weer met een stresstest in de VS. En dat was allerminst een relaxtest, zegt macro-econoom Kees de Kort. Want hóe staan de Amerikaanse banken ervoor als de werkloosheid verdubbelt, beurskoersen halveren en de huizenmarkt inzakt? Nou, best aardig eigenlijk, want de grote Amerikaanse banken zijn bestand tegen een verlies van 600 miljard dollar. 'Dat is een indicatie dat de maatregelen die na de crisis genomen zijn, effect sorteren.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 juni 2018

Wie is Satoshi Nakamoto, de uitvinder van bitcoin?

Satoshi Nakamoto, da's het bekendste pseudoniem binnen de cryptocurrency. Nakamoto is de uitvinder van bitcoin, maar zijn echte identiteit is nog altijd een mysterie. Met goede redenen: wie claimt Nakamoto te zijn, krijgt sowieso de FBI op z'n dak. 

De Shakespeare onder de cryptocurrencymakers, zo zou je Satoshi Nakamoto kunnen noemen. Hij is de grondlegger of uitvinder van bitcoin. Eigenlijk is het vrij simpel: Nakamoto heeft de ideeën achter cryptocurrency ontwikkeld en mag dus met alle eer gaan lopen. 

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs