Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 141 tot 145
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 25 september 2017

9 dingen die je enkel begrijpt als je werkt in het weekend

Werken in het weekend, steeds meer mensen moeten het doen. Het is niet altijd even makkelijk, maar er zijn ook voordelen. Dit zijn 9 dingen die alleen weekendwerkers kunnen begrijpen.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: maandag 25 september 2017

Spaans schip met 16.000 agenten in Barcelona om referendum met geweld te stoppen

Catalaanse minister BuZa: ‘Democratie Spanje en Europese Unie staat op het spel’ – In de maak zijnde Liberaalgroene kabinet VVD-CDA-D66-CU zal ontmanteling Nederlandse democratie, vrijheid en welvaart in nog hogere versnelling zetten

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 25 september 2017

Enkel VS en Europa meer dan 1,5 biljoen open aan autoleningen

Krediet dat wordt verstrekt om een auto te kopen is tegenwoordig goed voor 80 procent van alle nieuwe auto’s die verkocht worden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 25 september 2017

Dit is hoe een 24-jarige rond de wereld reist en €60.000 per maand verdient met haar eigen bedrijf

Aileen Adalid is niet de volgende Elon Musk. Maar deze Filipijnse verdient wel €60.000 per maand met haar eigen bedrijf dat ze runt van over heel de wereld. Haar reisverhalen brengen via haar blog ook nog eens €4.000 per maand op. En ze werkt maar gemiddeld 4 uur per dag.

Op haar 21e zei Aileen Adalid haar job bij Deutsche Bank vaarwel. Ze kreeg de smaakt te pakken van het digitaal werken terwijl ze rond de wereld reist. De daaropvolgende jaren specialiseerde ze als freelancer in grafische ontwerpen, SEO management en online marketing.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 25 september 2017

Wijn nu betere investering dan oldtimers

De grote klassieke wijnen hebben sinds midden vorig jaar gemiddeld 25 procent aan waarde gewonnen. Die groei wordt vooral gedragen door de winsten die wijnen uit de Franse regio’s Bordeaux en Bourgogne en Noord-Italië hebben laten optekenen.