Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 1401 tot 1405
Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: donderdag 15 juni 2017

Ook bij ethereum is niet alles goud wat er blinkt

De laatste weken lijkt alles Ethereum wat de klok slaat. Als we het nieuws mogen geloven is Ethereum de toekomst van Cryptocurrency. Het zou sneller zijn dan Bitcoin, goedkoper zijn en meer mogelijkheden hebben zoals bijvoorbeeld slimme contracten (smart contracts). Nu zijn wij waarschijnlijk bevooroordeeld bij Bitcoinspot en Bitcoin is ook niet perfect maar naast al het gejuich denken we dat Ethereum ook een aantal zwakke plekken heeft die ook aandacht verdienen.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: donderdag 15 juni 2017

Kramp

De renteverhoging in Amerika, gisteravond, kwam niet als een verrassing. Maar gelet op de stand van de economie was er eigenlijk helemaal geen reden om de rente te verhogen, zegt BNR-macro-econoom Kees de Kort.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 15 juni 2017

Robots doen nu het werk van bankier die 300.000 euro per jaar verdiende

De investeringsbank Goldman Sachs vertrouwt een belangrijk pakket operaties voortaan toe aan een algoritme.

Onder meer het voorbereidende werk voor de beursintroductie van bedrijven wordt inmiddels al in belangrijke mate door de robottechnologie Deal Link uitgevoerd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 15 juni 2017

Waarom Brexit er niet komt en alles financieel blijft zoals het is

De discussie rond de uitstap van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie, draaide in het afgelopen jaar over een ‘hard’ of ‘soft’ Brexit. Steeds meer analisten houden rekening met een scenario waarbij er helemaal geen Brexit komt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 15 juni 2017

Wanneer je deze fouten blijft maken, zal je nooit een vette bankrekening hebben

Fouten maken hoort bij het leven. We doen dan ook veel domme dingen met ons geld. En dat kan velen zuur opbreken. Want de doelstelling is voor veel mensen nog steeds die financiële rust, onafhankelijkheid of rijkdom.

Wil je daarom rijk worden, kan je best stoppen met deze financiële fouten te maken.