Nieuws / Artikelen met het woord

58192 artikelen gevonden. Artikel 14011 tot 14015
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 4 juni 2015

Finse economie in recessie

De economie van Finland is in het eerste kwartaal van dit jaar in een recessie beland. Dat meldt het Finse statistiekbureau.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 4 juni 2015

Market Update (4 juni 2015)

Federal Reserve ziet gestage groei Amerikaanse economie, Chinese munt steeds populairder in de internationale handel en Nederlandse hypotheekverstrekkers hebben het weer druk. Verder in het nieuws: Duitse obligatierente schiet opnieuw omhoog, Rusland wil obligaties uitschrijven in Chinese yuan en Draghi praat de euro omhoog.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 4 juni 2015

"Grieken kunnen voorstel EU niet accepteren"

Griekenland kan niet instemmen met de voorstellen van Europees Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker om de Griekse schuldenproblematiek op te lossen. Dat laat de Griekse staatssecretaris van Scheepvaart Thodoris Dritsas vandaag weten.

Bron: Bootjesgek.nl
Geplaatst: donderdag 4 juni 2015

Goudjager pakt Atlantische Oceaan

Het Amerikaanse bedrijf is de goudberger van de Atlantantische Oceaan geworden. Het bedrijf werkt al aan de berging van vijf schatwrakken vol goud en zilver die kiloters diep op de zeebodem liggen. Met ROV-subs zijn de wrakken gelocaliseerd en bestudeerd. Er zijn al tonnen aan munten geborgen uit het Duitse vrachtschip met munten SS Gairsoppa. Verder bergt het bedrijf uit de SS Central America en nog drie andere wrakken. Het bedrijf werkt met vergunningen (80/20 deals) maar krijgt soms nog wel een onverwachte schadeclaim aan haar broek; van nieuwe kapers op de kust! Meer bij Shipwrecknet en Odyssey Marine Exploration.

[video]

Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 4 juni 2015

Gesprekken over Griekenland gaan verder

De komende dagen zullen hoofdrolspelers in de Griekse schuldencrisis verder met elkaar praten om tot een overeenkomst te komen. Dat spraken de voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker, de Griekse premier Alexis Tsipras en Eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem af in de nacht van woensdag op donderdag na extra overleg in Brussel. Zoals vooraf ook verwacht, werd er nu geen overeenstemming bereikt.