EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14031 tot 14035 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 14 juli 2015

Roger Bootle: “Eurozone is een complete ramp”

In een interview met Moneyweek laat Roger Bootle, oprichter en CEO van het macro-economische onderzoeksbureau Capital Economics, vandaag geen spaan heel van de huidige Europese structuur.

Capital Economics kennen we onder meer van PVV-leider Geert Wilders’ onderzoek naar een Nederlands vertrek uit de EU. Het rapport ‘Leaving the euro: A practical guide’ van het onderzoeksbureau won in 2012 de Wolfson Economic Prize.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 14 juli 2015

IMF bereid eurozone te helpen

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) is bereid te helpen bij het uitvoeren van de akkoorden die in het weekend in Brussel over de Griekse schuldencrisis zijn bereikt. IMF-chef Christine Lagarde betitelde het akkoord van de eurolanden als een belangrijke stap voorwaarts.

De akkoorden tussen Griekenland en de overige eurolanden geven Athene uitzicht op een derde serie noodkredieten. In ruil moet de Griekse regering van de geldschieters snel met concrete maatregelen en wetgeving komen om het groeiende schuldenprobleem te bedwingen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 13 juli 2015

Jeroen Dijsselbloem, dagboek in 14 foto’s tijdens de Griekse crisis

De inkt van het akkoord met Griekenland is nauwelijks droog, of de ministers van de Financiën van de eurozone moeten alweer aan de bak. Blijft Jeroen Dijsselbloem voorzitter van hun club, de eurogroep? Eén ding is zeker: Dijsselbloem schitterde de afgelopen maanden op internationale podia.

De inkt van het akkoord met Griekenland is nauwelijks droog, of de ministers van de Financiën van de eurozone moeten alweer aan de bak. Blijft Jeroen Dijsselbloem voorzitter van hun club, de eurogroep? Eén ding is zeker: Dijsselbloem schitterde de afgelopen maanden op internationale podia.

Jeroen Dijsselbloem oogst inhoudelijk grote lof voor de manier waarop hij de vergaderingen van de ministers van Financiën van de eurozone in de afgelopen maanden leidde. En dat tijdens één van de zwaarste crises in de historie van de Europese Unie.

Een foto-impresssie….

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 13 juli 2015

Woede, opluchting en W.O. II: Schäuble is kop van jut in Griekse media

Europa reageert al bij al opgelucht op het akkoord dat vanochtend bereikt werd met Griekenland, maar de Griekse reacties zijn verdeeld. Premier Alexis Tsipras krijgt het vooral zwaar te verduren uit zijn eigen partij, terwijl de kranten de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble onder vuur nemen. "De Duitsers komen terug!"

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 13 juli 2015

Banken Griekenland nog zeker twee dagen gesloten

De Griekse banken blijven nog tenminste twee dagen gesloten, zo verklaarde bankiers tegenover Reuters na afloop van de bijeenkomst van de ministers van Financiën van de Eurozone. Of daarmee ook een einde komt aan de limiet van €60 per dag pinnen is niet duidelijk.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs