Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 14036 tot 14040
Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 21 april 2015

ECB wil noodsteun aan Grieken in toom houden

De Europese Centrale Bank (ECB) werkt aan maatregelen om het maximale bedrag dat als noodsteun aan Griekse banken kan worden verleend, in toom te houden.

Binnen het bestuur van de ECB zou steeds meer weerstand bestaan tegen verdere hulp aan de Griekse kredietverstrekkers. Volgens een nieuw voorstel zouden de Griekse banken, bij een bepaald onderpand, straks minder kunnen lenen bij de Griekse centrale bank.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 21 april 2015

Driemaands Euriborrente voor het eerst negatief

De Euribor, een van de belangrijkste rentetarieven in Europa, is dinsdag voor het eerst onder de 0 procent gedaald.

Het tarief voor leningen van drie maanden dook dinsdagmiddag naar -0,001 procent. De Euribor is de rente waartegen banken bereid zijn geld aan elkaar te lenen.

Het Euribortarief wordt gebruikt als basis voor veel rentetarieven die banken aan hun klanten berekenen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 21 april 2015

Noorse wereldprimeur: eerste land dat FM uit de ether wil halen

Noorwegen heeft wilde radioplannen: het wil als eerste land ter wereld af van FM-radio. Tegen eind 2017 zou alles digitaal uitgezonden worden en tot bij de consument komen. Dat heeft de Noorse minister van Cultuur, Thorhild Widvey, bekendgemaakt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 21 april 2015

Het geheim om miljonair te worden is eindelijk onthult

Er zijn voldoende manieren te vinden waarop je echt rijk of miljonair kunt worden. De realiteit is dat alle soorten mensen rijk worden op alle mogelijke manieren, maar meestal zijn deze mensen de juiste persoon op de juiste plaats op het juiste tijdstip.

Hard werken, slim zijn, kunnen omgaan met problemen en out-of-the-box denken helpen hier allemaal bij. Maar toch zijn er nog veel mensen die dit ook allemaal doen en er toch niet in slagen om miljonair te worden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 21 april 2015

Chinese vraag naar goud stijgt komende jaren met 25%

Als we de World Gold Council mogen geloven, dan zal de vraag naar goud vanuit China in de komende jaren fors stijgen. Sterker nog, de World Gold Council stelt dat de Chinese vraag naar goud de vraag vanuit India, waar vorig jaar nog de grootste vraag naar goud vandaan kwam,  zal overstijgen. De organisatie verwacht dat de Chinese vraag naar goud in de komende 4 jaar met ongeveer 25 procent zal stijgen doordat de Chinese bevolking steeds rijker wordt.