EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14041 tot 14045 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 18 juli 2015

Het is weer tijd om goud te kopen

Bloedrode beursdag voor precious metalbugs. Goud en platina tekenen historische laagterecords op. Reden tot paniek? Alles behalve.

Bloedrode beursdag voor precious metalbugs. Goud en platina tekenen historische laagterecords op. Reden tot paniek? Alles behalve.

Voor goud ziet de toekomst er rooskleurig uit. De prijscorrectie lijkt niet het gevolg van een plotse dumping van fysiek goud en futures. Belangrijke goudmijnen en trainers hebben plots hun prijzen herzien. Mogelijk heeft dat te maken met een revaluatie van de geschatte reserves.

De plotse prijsimplosie is in staat vele goudbedrijven over kop te jagen. De marges zijn immers niet zo groot en productiekosten stijgen alleen maar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 18 juli 2015

"Belgisch geld krijgen we zelfs op middellange termijn niet terug"

"De Belgische bijdrage aan het reddingsplan voor Griekenland krijgen we op korte termijn en zelfs op middellange termijn niet terug. Als we het terugkrijgen, zal dat op zeer lange termijn zijn." Dat zei minister van Financiën Johan Van Overtveldt vandaag in Terzake op Canvas.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 18 juli 2015

Google op hoogste koers ooit

Google stond gister in de schijnwerpers op de Amerikaanse beurs. Het aandeel van de internetgigant steeg fors op beter dan verwachte kwartaalcijfers. Daarbij werd de hoogste koers ooit neergezet.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 18 juli 2015

“Fed zit hoe dan ook fout met timing renteverhoging”

Wanneer de Federal Reserve de rente voor het eerst in jaren weer verhoogt, zal de Amerikaanse centrale bank er hoe dan ook naast zitten. Dat stelt althans, de Amerikaanse topeconoom en Nobelprijswinnaar Paul Krugman. De Fed zou een renteverhoging dit jaar dan ook nog niet moeten doorvoeren maar juist moeten uitstellen tot 2016.

Paul Krugman ziet voor het uitstellen van de rente tot 2016, 2 belangrijke argumenten. De eerste is volgens hem dat data niet aantonen dat de rentetarieven dit jaar verhoogd moeten worden. Het tweede argument is dat de Fed uiteindelijk hoe dan ook verkeerd zal zitten met de timing van de renteverhoging.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 18 juli 2015

Griekse banken maandag weer open

De Griekse banken zijn nu al 3 weken gesloten uit schrik voor een massale bankenrun door de onzekerheid of Griekenland nog bij de eurozone zou blijven. Hier zou snel verandering in kunnen komen. De ECB verklaarde dat het nog eens 900 miljoen euro extra noodsteun zou geven zodat de teller nu op 89,5 miljard euro komt te staan.

900 miljoen euro extra noodsteun lijkt ‘peanuts’ maar het heeft erg veel symbolische waarde. Op deze manier geeft Frankfurt aan dat het voldoende vertrouwen heeft in een verlengd verblijf van Griekenland binnen de eurozone. “Voor een technocratische instelling als de ECB is politieke rugdekking van cruciaal belang, maar we hebben er steeds het vertrouwen in gehad dat Griekenland binnen de monetaire unie zou blijven,” zei ECB voorzitter Mario Draghi in een interview.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs