Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 14041 tot 14045
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 11 mei 2015

Deze 26-jarige Braziliaanse internetsensatie legt uit hoe je in 5 stappen je dromen vernietigt

De 26-jarige Braziliaanse entrepreneur Bel Pesce werd een internetsensatie in haar geboorteland nadat haar gratis e-book A Menina do Vale (‘The Silicon Valley Girl’) in geen tijd 3 miljoen keer werd gedownload. Ook de gedrukte versie werd een best-seller, met 50.000 verkochte boeken.

In het Braziliaanse magazine Epoca werd ze dat jaar bij de 100 meest invloedrijke personen van het land gerekend. Forbes rangschikt haar bij de meest invloedrijke '30 onder 30'. Ze gebruikte het momentum om haar droom waar te maken en haar bedrijf FazINOVA op te richten dat cursussen in ondernemerschap, innovatie en relaties organiseert. Ook dat is nu een succes.

In een zes minuten durende TED-talk legt ze uit welke 5 zaken je zeker moet doen wil je je dromen vernietigen:

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 11 mei 2015

Nieuwe huizenbubbel VS in de maak?

Het lijkt wel alsof Amerikanen niets geleerd hebben van de huizenmarktbubbel van tien jaar geleden, want er wordt weer volop gespeculeerd op stijgende huizenprijzen. Beleggers kopen huizen en appartementen, renoveren deze en proberen het vastgoed tegen een hogere prijs weer in de markt te zetten. Het is een lucratieve handel, want bij een succesvolle ‘trade’ levert tienduizenden dollars op.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 11 mei 2015

Market Update (10 mei 2015)

Griekenland kan plotseling failliet gaan, roep om geldschepping in handen te brengen van overheid neemt toe en Amerikanen lenen vaker geld om te speculeren op stijgende huizenprijzen. Verder in het nieuws: Larry Summers maakt zich zorgen over herstel Amerikaanse economie, Verenigd Koninkrijk moet aandelen genationaliseerde bank mogelijk met verlies verkopen en China en Rusland bespreken plannen voor Euraziatische handelsroute.

Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst: maandag 11 mei 2015

Arnoud Boot over de toekomst van de Nederlandse huizenmarkt

Professor Boot legt een groep rijke oude mannen even uit dat de verzorgingsstaat gaat worden afgebroken en dat het ‘leen je rijk feest’ op de woningmarkt voorbij is. Straks moeten jongeren eerst gaan huren en met pensioen gaan is er voor de jeugd ook niet meer bij.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 11 mei 2015

‘Miljardenboetes voor banken om valutafraude’

Een groep internationale banken zal deze week miljardenboetes krijgen voor de manipulatie van wisselkoersen. Dat meldden persbureau Bloomberg en de Britse krant The Sunday Times.

Bronnen rond de zaak meldden aan Bloomberg dat woensdag de schikking moet worden bereikt. Het gaat volgens de ingewijden om de Britse banken Barclays en RBS, het Amerikaanse Citigroup en JPMorgan Chase, en het Zwitserse UBS. The Sunday Times schrijft dat Barclays en RBS een totale boete krijgen van circa 3 miljard pond. De Amerikaanse banken zouden ieder ongeveer 1 miljard dollar moeten betalen. De banken zouden verder ook schuld bekennen aan de fraude.