Nieuws / Artikelen met het woord

58138 artikelen gevonden. Artikel 14051 tot 14055
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 1 juni 2015

Franse werkloosheid op recordniveau

Het aantal werklozen in Frankrijk heeft in april een nieuw recordniveau bereikt en verhoogt verder de druk op het economisch beleid van president François Hollande.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 1 juni 2015

Willem-Alexander en Obama bespreken Oekraïne-crisis

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn maandagmorgen (plaatselijke tijd) in het Witte Huis ontvangen door president Barack Obama. Die steunt het Nederlandse onderzoek naar de ramp met de MH17 in Oekraïne, zei hij na afloop.

De ontmoeting duurde een half uur en vond plaats in de zogenoemde Oval Office, het kantoor van de Amerikaanse president. Ook minister Koenders van Buitenlandse Zaken was aanwezig. Tijdens een persontmoeting na afloop van het bezoek, zei Obama dat hij met zijn Nederlandse gasten had gesproken over onder meer de crisis in Oekraïne, de ramp met de MH17 en het Nederlandse aandeel bij de bestrijding van ebola.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 1 juni 2015

Dit is de duurste handtas ter wereld

Op een veiling in Hong Kong werd vandaag de duurste handtas ter wereld verkocht. De zeldzame tas van het merk Hermes ging er onder de hamer voor een recordbedrag van 202.857 euro.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 1 juni 2015

IMF zeer somber over Oekraïense economie

De Oekraïense economie krimpt dit jaar veel sterker dan eerder werd gedacht vanwege de onrust in het oosten van het land. Dat liet het Internationaal Monetair Fonds (IMF) weten op basis van een nieuwe raming.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 1 juni 2015

Belgische economie groeide met 0,3 procent in eerste kwartaal

De Belgische economie is in het eerste kwartaal met 0,3 procent gegroeid tegenover het vierde kwartaal van vorig jaar. Dat meldt de Nationale Bank van België vandaag, die daarmee haar eerdere flashraming bevestigde.