EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14056 tot 14060 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 17 juli 2015

Coinkings: Bitcoin en Blockchain voor de gamecrowd

Bitcoin begint (of is nog steeds) langzaam maar zeker door aan het dringen tot in alle hoekjes van het internet. Ook de mensen van Gamekings hebben besloten om aandacht aan bitcoin en cryptocurrency te gaan besteden. Onder de naam Coinkings zijn er nu al twee afleveringen online waarin presentator Boris het met Dennis Binnekade en Paul Buitink heeft over Bitcoin, geld, de Blockchain en alles wat erbij komt kijken.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 juli 2015

Europa maakt weg vrij voor miljardenkrediet aan Griekenland

  De lidstaten van de Europese Unie hebben een principeakkoord bereikt over een overbruggingskrediet van 7 miljard euro voor Griekenland. Dat heeft vicevoorzitter Valdis Dombrovskis van de Europese Commissie aangekondigd.

  De lidstaten van de Europese Unie hebben een principeakkoord bereikt over een overbruggingskrediet van 7 miljard euro voor Griekenland. Dat heeft vicevoorzitter Valdis Dombrovskis van de Europese Commissie aangekondigd.

De leden van de eurogroep kwamen vanmorgen telefonisch bijeen om de situatie in Griekenland te bespreken. De lidstaten bereikten op technisch niveau een principeakkoord over een overbruggingskrediet van 7 miljard euro. Daarmee moet het euroland door de maand juli worden geholpen. Zo kan Griekenland maandag door het krediet een lening van 3,5 miljard euro aan de Europese Centrale Bank terugbetalen.

[...]

Lees verder op standaard.be
Geplaatst op: vrijdag 17 juli 2015

Is deze energiebron een goede investering?

LNG, beter bekend als vloeibaar aardgas, is aan een serieuze opmars bezig. LNG heeft immers een volume dat 600 maal kleiner is dan gasvormig aardgas bij normale atmosferische druk en temperatuur.

LNG is ook een relatief groene fossiele brandstof. Bij verbranding komen minder schadelijke stoffen en broeikasgassen vrij dan bijvoorbeeld benzine of diesel.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 17 juli 2015

Griekse crisis: "Vroeger gebruikten ze tanks als wapen om de regering over te nemen, nu zijn het de banken"

De Griekse oud-minister van Financiën Yanis Varoufakis heeft in een interview met ABC Radio National enkele opmerkelijke uitspraken gedaan. Het nieuwe akkoord dat de eurogroep bereikte bevat zware voorwaarden voor Griekenland, waaronder belastingverhogingen en pensioenbesparingen.

Varoufakis wees de deal op de sterkst mogelijke manier af en vergeleek hem met de staatsgreep uit 1967, toen er een militaire dictatuur in Griekenland kwam. Hij zei dat het project van de Europese democratie een gigantische catastrofe heeft geleden.

[...]

Lees verder op ninefornews.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 juli 2015

Draghi: Iedereen weet dat Griekenland kwijtschelding schuld nodig heeft

Hoogtepunten uit de speech van Mario Draghi: De ECB gaat de noodsteun voor Griekse banken verhogen. Griekenland blijft bij de euro, maar de schulden moeten worden verlaagd. Zonder steun van de ECB zouden de Griekse banken instorten. Jacob Schoenmaker geeft de analyse op de persconferentie van Mario Dragi.

[...]

Lees verder op rtlnieuws.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs