EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
32
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14066 tot 14070
Geplaatst op: zondag 14 juni 2015

Nieuw Suezkanaal in augustus open: twee keer zo veel schepen door Egypte

De Egyptische president Abdel Fattah al-Sisi opent in augustus een ‘nieuw’ Suezkanaal. De komst van een extra waterweg, evenwijdig aan een deel van het oude kanaal, zorgt ervoor dat er binnenkort twee keer zoveel schepen kunnen varen tussen de Middellandse Zee en de Rode Zee.

De autoriteiten in het Afrikaanse land maakten de geplande voltooiing van het project zaterdag bekend. Compleet met een gala voor wereldleiders en andere genodigden, wil Egypte het nieuwe kanaal op 6 augustus feestelijk in gebruik nemen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 14 juni 2015

Varoufakis denkt niet dat het tot Grexit komt

De Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis denkt niet de Europese leiders het zover zullen laten komen dat Griekenland uit de eurozone moet. Dat zei hij zaterdag tegen de Britse radiozender BBC Four. Toen hem vervolgens werd gevraagd of de eurolanden en het Internationaal Monetair Fonds (IMF) de afgelopen dagen dan aan het bluffen waren, zei hij: ,,Ik hoop het.”

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 14 juni 2015

Tsipras: "Bereid tot moeilijk compromis om uit crisis te geraken"

De Griekse eerste minister Alexis Tsipras zegt bereid te zijn tot een "moeilijk compromis om een haalbaar akkoord mogelijk te maken" met de schuldeisers van het land, de EU en het IMF, aldus een regeringsbron vandaag. Een Griekse delegatie is in Brussel om de maatregelen te bespreken die tot een akkoord moeten leiden en Griekse wanbetaling vermijden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 14 juni 2015

Het Europese paradijs voor biljetten van 500 euro ligt op 717 km van België

In Italië werden vorig jaar door de banken honderd keer meer biljetten van 500 euro ontvangen dan verdeeld. Het fenomeen doet volgens de autoriteiten een activiteit van de georganiseerde misdaad of belastingontduiking vermoeden. Dat schrijft Federico Fubini, redacteur van de Italiaanse krant La Repubblica.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 14 juni 2015

Griekenland komt opnieuw met tegenvoorstel

Griekenland komt, opnieuw, met tegenvoorstellen voor hervormingsmaatregelen in ruil voor financiële steun. Dat stelde een woordvoerder van de Griekse regering vrijdag tegenover persbureau Reuters. Hij zei ook dat zaterdagochtend een ontmoeting staat gepland in Brussel tussen experts van Griekenland en de geldschieters.

Lees verder op z24.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs