Nieuws / Artikelen met het woord

57296 artikelen gevonden. Artikel 14071 tot 14075
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 21 april 2015

Chinezen moeten onze economie een boost geven: "Ze zijn dol op shoppen"

[video]

p de luchthaven van Luik is de allereerste chartervlucht van China naar Europa geland. Die vluchten moeten onze economie een boost geven. Toerisme Vlaanderen verwacht in ieder geval dat de Chinezen in ons land gemiddeld 1.000 euro per persoon zullen spenderen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 21 april 2015

Marc Faber: Griekenland is failliet

Volgens de bekende belegger Marc Faber is Griekenland failliet en zal het land zijn schulden dan ook niet kunnen afbetalen. Dat zei hij in gesprek met Cnbc, waarbij hij ook zei dat er een geopolitiek schaakspel wordt gespeeld in de regio.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 21 april 2015

Mysterie van China’s goudstapel zal weldra onthuld worden

China’s druk om de Amerikaanse dominantie te doorbreken in de wereldhandel en financiële wereld vereist zeer veel lobbywerk maar in eerste instantie vooral een degelijke rugzak aan financiële middelen, in dit geval goud — zeer veel goud….

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 21 april 2015

Bijna kwart meer winst voor Credit Suisse

Credit Suisse heeft in het eerste kwartaal van het jaar de winst met bijna een kwart zien toenemen ten opzichte van een jaar eerder. Dat maakte de op een na grootste bank van Zwitserland dinsdag bekend.

De bank profiteerde van een herstel bij de handelsactiviteiten. Onder de streep bleef er iets meer dan een miljard Zwitserse frank (zo’n 1 miljard euro) over, tegen 859 miljoen frank een jaar terug. Een analist stelde dat ,,toegenomen turbulentie op de financiële markten leidde tot meer activiteit bij cliënten. En dus voor een goed kwartaal.” Topman Brady Dougan sprak van een kwartaal met sterke prestaties.

Bron: hypotheeknaarnul
Geplaatst: dinsdag 21 april 2015

Hypotheek afsluiten en geld toe krijgen

 De hypotheekrente doorbreekt iedere keer maar weer het laagte record. Als de rente blijft zakken zou je misschien een hypotheek kunnen afsluiten waarbij de bank aan jou rente gaat betalen.

 In Spanje kun je nu een hypotheek krijgen van €100.000 waarbij je maar €98.000 terug hoeft te betalen. Je hoeft niet bij de Nederlandse banken aan te kloppen om vergelijkbare afspraken te maken, maar wie weet wat wij nog krijgen?

[...]