EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
31
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14076 tot 14080 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 13 juli 2015

Athene wanhopig : doodbloeden of sterven

De euro-top die zaterdag startte in Brussel (en momenteel nog steeds bezig is) zal de Europese toekomst van zowel Griekenland, de euro en het algemene Europese project bepalen. Waar Griekenland enige tijd geleden nog diverse scenario’s leek te hebben lijkt deze knock-out te hangen in de touwen.

Op dit moment lijken enkel Frankrijk en Cyprus nog steun te verlenen aan Griekenland. De overige ministers van Financiën van de Eurozone zijn niet overtuigd door de Griekse beloftes aan herstructureringen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 13 juli 2015

De man die een veldslag won staat op het punt de oorlog te verliezen

De problematiek rond Griekenland nadert haar eindpunt. Grieks premier Tsipras staat nu voor een schijnbaar eenvoudige keuze: ofwel verlaat hij al zijn principes en gaat hij akkoord met de voorstellen van de schuldeisers, ofwel verlaat Griekenland de monetaire unie.

De voorwaarden die de eurozone, het IMF en de ECB nu hebben opgesteld zijn veel strenger dan de voorwaarden van een paar weken geleden die Griekenland toen afwees.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 13 juli 2015

Euro verliest slechts licht terrein

De euro verloor maandagochtend (plaatselijke tijd) op de valutamarkten in het Verre Oosten licht terrein ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Maar van een vrije val was ondanks het vooralsnog uitblijven van een akkoord over de Griekse schuldencrisis geen sprake. De eenheidsmunt zakte in Sydney 0,4 procent tot 1,1117 dollar.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 13 juli 2015

Eurolanden zetten Grieken zwaar onder druk

Griekenland moet aan de leiband. De andere achttien eurolanden stellen zeer scherpe eisen en voorwaarden aan de Griekse regering voordat er gepraat kan worden over verdere financiële steun. Het vertrouwen in de Griekse regering en de geloofwaardigheid van Athene is zo klein geworden, dat de eurozone niet anders kan. Alleen met forse Griekse maatregelen zijn de landen bereid weer diep in de buidel te tasten om de Griekse economie er bovenop te helpen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 13 juli 2015

Eurolanden schroeven Tsipras duimschroeven aan: eerst het zuur

Tsipras kan nog lachen. Maar hoe lang nog? Zondagavond bekijken de euroleiders of ze met de Griekse premier tot een akkoord kunnen komen voor een nieuw hulppakket in ruil voor hervormingen en bezuinigingen. Foto EPA

De andere achttien eurolanden stellen zeer scherpe eisen en voorwaarden aan de Griekse regering voordat er gepraat kan worden over verdere financiële steun.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs