Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 14081 tot 14085
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 7 mei 2015

Dit is de meest luxe en populaire vastgoedmarkt ter wereld

Wat was vorig jaar de meest populaire en luxe vastgoedmarkt ter wereld? Dat is de Canadese stad Toronto, zo meldt Christie’s International Real Estate op basis van een nieuw rapport.

In 2014 viel de omzet in luxe vastgoed in 9 van de 10 meest populaire vastgoedmarkten ter wereld terug ten opzichte van het jaar ervoor. Vastgoed dat valt in de ‘luxe’ categorie, zijn huizen met een waarde van 1 miljoen dollar of meer.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 7 mei 2015

Voedselprijzen op laagste niveau in vijf jaar

De prijzen van de belangrijkste voedingsmiddelen hebben hun dalende trend voortgezet in april. Op een jaar tijd is er een daling van negentien procent. De wereldwijde factuur van de voedselimport is gedaald tot het laagste niveau in vijf jaar.

Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 7 mei 2015

7 mei: Het gelijk van Bill Gross en zes andere dingen die je moet weten

Obligatiekoning Bill Gross had gelijk met zijn voorspellingen over Duitse staatsleningen. Analist Arne Petimezas van AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 7 mei 2015

Analisten noemen olierally ‘prematuur’

Iedereen die hoopt dat het herstel van de olieprijzen zal doorzetten, zal van een koude kermis thuiskomen wanneer de prijzen van olie onder de 50 dollar per vat zakken dankzij een overvloedige voorraad. Daarvoor waarschuwden grondstoffenexperts deze week.

Amerikaanse WTI en Brentolie bereikten in januari de laagste niveaus in 6 jaar tijd, maar zijn sindsdien weer wat hersteld dankzij een daling van het aantal actieve boorplatformen in de VS en geopolitieke spanningen in het Midden-Oosten die ervoor hebben gezorgd dat er wat minder voorraad in de markt is.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: donderdag 7 mei 2015

Column Kees de Kort | Eén smaakje op het menu: crisis

In Griekenland is dan misschien weer een "deadlinetje" gehaald, daarmee zijn de problemen in het land verre van voorbij, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort. "Een dag geen crisis, is een dag niet geleefd in Griekenland."