EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14081 tot 14085 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 16 juli 2015

De parkeermeters van dit stadje zijn kapot... en de lokale economie bloeit open

Een leven zonder parkeermeters is een utopie voor velen, maar niet voor de inwoners van het stadje Cardigan in Wales. De parkeermeters zijn er al een maand kapot, maar sindsdien gebeuren er vreemde dingen met de economie van het stadje. "Business is booming", klinkt het bij de lokale handelaars.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 16 juli 2015

Met euro geen schuldsanering voor Grieken

Een schuldsanering voor Griekenland is niet mogelijk zolang dat land deel uitmaakt van de eurozone. 

Een schuldsanering voor Griekenland is niet mogelijk zolang dat land deel uitmaakt van de eurozone. 

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) waarschuwde eerder deze week dat Griekenland zonder gedeeltelijke kwijtschelding alsnog zal bezwijken onder zijn enorme overheidsschuld. Het extra hulpprogramma waarover afgelopen weekeinde een voorlopig akkoord werd bereikt, zal volgens het IMF niet volstaan.

[...]

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 16 juli 2015

Domper voor Rotterdamse haven door sancties tegen Rusland

De bouw van een Russische bouwterminal in de Rotterdamse haven gaat niet door. Het Russische bedrijf Summa heeft de financiering niet rond gekregen.

De bouw van een Russische bouwterminal in de Rotterdamse haven gaat niet door. Het Russische bedrijf Summa heeft de financiering niet rond gekregen.

Summa kreeg de zaak niet rond omdat Russische olieconcerns geen garanties wilden geven voor de levering van ruwe olie aan de terminal van Summa. Dat zou mede te maken met de ruzie tussen Rusland en Europa over Oekraïne en de daaruit voortvloeiende handelssancties tegen Rusland.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 16 juli 2015

Waarom Europa bereid is Griekenland te laten vallen

Volgens David Einhorn, oprichter van Greenlight Capital, zijn de Europese leiders bereid om Griekenland te laten vallen als een baksteen, om zo andere Europese landen te ontmoedigen om te stemmen op populistische partijen.

‘Europa is niet bereid om Syriza een compromis te bieden dat zijn gezicht redt. Zelfs als dat betekent dat Griekenland instort en de rest van Europa hieronder lijdt’, schreef Einhorn in een note.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 16 juli 2015

In heel Europa stijgt autoverkoop, zelfs in Griekenland

De autoverkoop in de Europese Unie is in juni in het sterkste tempo gestegen sinds december 2009. Er werden 14,6 procent meer personenwagens verkocht dan dezelfde maand vorig jaar, meldde autobrancheorganisatie ACEA donderdag.

De Europese autoverkopen zitten nu al 22 maanden op rij in de lift.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs