Nieuws / Artikelen met het woord

57320 artikelen gevonden. Artikel 14091 tot 14095
Bron: Hollandgold
Geplaatst: dinsdag 21 april 2015

Rusland koopt 30 ton goud bij

De centrale bank van Rusland heeft in maart 30 ton goud aan haar reserves toegevoegd, de grootste maandelijkse aankoop sinds september vorig jaar. De eerste twee maanden van dit jaar besloot de centrale bank nog even te wachten met goud kopen, maar met de toevoeging van 30 ton goud is duidelijk geworden dat Rusland nog steeds meer goud wil hebben.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 21 april 2015

Market Update (21 april 2015)

Griekse overheid heeft bijna geen geld meer om salarissen te betalen, maar dat is volgens ECB geen reden voor een ‘Grexit’. Verder in het nieuws: Venezuela krijgt een noodlening van $5 miljard van China, centrale bank van Mexico maakt zich zorgen over het klimaat van extreem lage rentes, Rusland koopt 30 ton goud bij en Chinezen beginnen met verbeteren van handelsroutes naar Europa en Rusland.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 21 april 2015

Het probleem van de dollarrally

De Amerikaanse dollarrally loopt tegen een groot probleem aan. Ondanks de geweldige rally worden investeerders namelijk sceptisch over het vergroten van hun longposities en het inzetten op een stijgende dollar. Dat schrijft Steven Englander, van Citi.

‘Op dit moment werken verschillende data en politieke commentaren tegen de Amerikaanse dollar. Zelfs degene die vertrouwen hebben in een langetermijnstijging voor de dollar, verkleinen nu hun longposities in de dollar’, schreef Englander.

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 21 april 2015

Huizenprijzen stijgen verder in maart: plus 2,7 procent

De huizenprijzen zijn in maart verder opgelopen. Koopwoningen zijn nu al twaalf maanden achter elkaar duurder ten opzichte van een jaar eerder.

Dat maakten het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het Kadaster dinsdag bekend.

De huizenprijzen lagen vorige maand 2,7 procent hoger, vergeleken met dezelfde maand vorig jaar. Het gemiddelde verkoopbedrag bedroeg 225.024 euro. Daarmee liggen de prijzen ongeveer op het zelfde niveau als in augustus 2003, maar nog altijd ruim 18 procent onder de piek van augustus 2008.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 21 april 2015

Chinezen moeten onze economie een boost geven: "Ze zijn dol op shoppen"

[video]

p de luchthaven van Luik is de allereerste chartervlucht van China naar Europa geland. Die vluchten moeten onze economie een boost geven. Toerisme Vlaanderen verwacht in ieder geval dat de Chinezen in ons land gemiddeld 1.000 euro per persoon zullen spenderen.