EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14096 tot 14100 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 15 juli 2015

Waarom de Saoedi’s geld als water verdienen

Verhoogden de Saoedi’s vorig jaar de olieproductie om de opkomst van shale oil in de VS in toom te houden? Om druk op Rusland te zetten? Omdat ze er genoeg van hebben zich als enige aan de OPEC-quota te houden? Of zijn de Saoedi’s bang voor peak demand?

Hoe het ook zij, de Saoedi’s zitten letterlijk op olierozen. Een grafiek uit een presentatie van Schlumberger, ‘s werelds grootste olie-services bedrijf, maakt dat direct duidelijk.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 15 juli 2015

15 juli: SchÀuble milder over Grieken en 8 andere dingen die je moet weten

Het was de Duitse minister van Financiën Wolfgang SchÀuble die het voorstel deed voor een tijdelijke Grexit. Nu slaat hij een mildere toon aan tegenover de Grieken. Analist Arne Petimezas van beursmakelaar AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 15 juli 2015

‘Hele EU moet meebetalen aan Grieks overbruggingskrediet’

Alle 28 landen van de Europese Unie zouden mee moeten betalen aan het overbruggingskrediet voor Griekenland. Geld geparkeerd in een noodpotje bij de Europese Commissie, EFSM genaamd, is de enige en “beste” oplossing om Griekenland op korte termijn te helpen.

Dat stelt vicevoorzitter van de Europese Commissie Valdis Dombrovskis (de Euro) woensdag op een persconferentie.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 15 juli 2015

Griekenland uitgespeeld

Vandaag staat de stemming in het Griekse parlement op de planning voor de vernieuwing aan noodliquiditeit voor het Griekse banksysteem. Het Griekse parlement moet stemmen voor pensioen bezuinigingen, belastingverhogingen en een scala aan andere maatregelen. Waaronder het onderbrengen van €50 miljard aan staatsbezittingen in een apart fonds dat beheerd moet gaan worden door de Duitse KfW Bank – een financieel instituut dat volledig eigendom is van de Duitse staat.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 15 juli 2015

Miljardair stelt sollicitanten deze 3 vragen

Bedrijven die starten met een waarde van meer dan een miljard dollar zijn dun gezaaid, maar Slack is er eentje van. De CEO van het office software-bedrijf houdt er aparte sollicitatiegesprekken op na. Met drie vragen probeert hij de kandidaten te doorgronden. Kan jij ze beantwoorden?

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs