EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14111 tot 14115 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 16 juli 2015

In heel Europa stijgt autoverkoop, zelfs in Griekenland

De autoverkoop in de Europese Unie is in juni in het sterkste tempo gestegen sinds december 2009. Er werden 14,6 procent meer personenwagens verkocht dan dezelfde maand vorig jaar, meldde autobrancheorganisatie ACEA donderdag.

De Europese autoverkopen zitten nu al 22 maanden op rij in de lift.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 16 juli 2015

Gundlach: Geen renteverhoging in 2015

Jeff Gundlach is een bekende analist in Amerika. Op een conferentie zei Jeff Gundlach tegenover CNBC dat hij geen renteverhoging verwacht dit jaar. En dat is toch wel verrassend te noemen. De meeste analisten zijn het er namelijk wel over eens dat de Amerikaanse centrale bank nog dit jaar een renteverhoging zal gaan doorvoeren. De Amerikaanse economie is immers sterk genoeg om deze verhoging op te vangen. Toch denkt Jeff Gundlach daar heel anders over.

Jeff Gundlach is van mening dat de Amerikaanse economie helemaal niet sterk genoeg is voor een dergelijke renteverhoging. Hij is van mening dat de Amerikaanse economie de komende tijd problemen kan ondervinden van de sterk gestegen dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 16 juli 2015

Discussie over kwijtschelding Griekse schulden komt terug

De Griekse premier Tsipras gelooft niet in het akkoord dat hij maandag in Brussel sloot met de geldschieters, bekende hij gisteren. Een van die geldschieters - het Internationaal Monetair Fonds - lijkt ook grote twijfels te hebben bij de gemaakte afspraken. "De Griekse schuld kan alleen houdbaar worden gemaakt door maatregelen die veel verder gaan dan wat Europa tot nu van plan is", valt te lezen in een IMF-analyse.

[...]

Lees verder op NOS.nl
Geplaatst op: donderdag 16 juli 2015

Griekenland parlement stemt in met reddingsplan

Een meerderheid van het Griekse parlement heeft ingestemd met het reddingsplan dat maandag op de top van de eurozone is besproken. Daarmee gaat het parlement akkoord met hervormingen, bezuinigingen en belastingverhogingen die zijn afgesproken met de schuldeisers, in ruil voor een nieuw steunpakket. Het parlement stemde in de nacht van woensdag op donderdag, na een debat over de schuldencrisis.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 16 juli 2015

Griekenland heeft niet enkel nood aan cash, maar ook aan ondernemerschap

Na maandenlange onderhandelingen heeft de Griekse regering eindelijk een akkoord met haar schuldeisers over een nieuw reddingsplan. Er worden weer tientallen miljarden euro’s in het noodlijdende land gepompt zodat het in de komende weken haar schulden kan afbetalen. Maar is dat geld alleen wel voldoende?

In ruil voor die miljarden moet Griekenland enorme hervormingen doorvoeren zoals de publieke sector aanzienlijk verkleinen, de BTW aanpassen en het brugpensioen afschaffen. Er wordt echter wel iets belangrijks over het hoofd gezien. De overheid mag dan wel al deze hervormingen uitvoeren, maar het zijn uiteindelijk de inwoners die de hervormingen moeten ondergaan.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs