Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 14111 tot 14115
Bron: z24.nl
Geplaatst: vrijdag 17 april 2015

AEX sluit week met fiks verlies, alle fondsen op verlies

In Amsterdam zakte de AEX vrijdag voor het eerst in anderhalve week onder de 500 punten. Alle 25 fondsen in de AEX eindigden in het rood.

De Europese effectenbeurzen hebben de handelsweek vrijdag afgesloten met fikse verliezen. Zorgen over de Griekse schuldenproblematiek drukten de stemming. Verder werd de handel beïnvloed door een storing in de systemen van financieel persbureau Bloomberg, waardoor veel marktpartijen enkele uren zonder nieuws en koersen zaten en niet via hun terminals konden handelen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 17 april 2015

Op haar 19de stopte ze met school, nu is ze 's werelds jongste vrouwelijke miljardair

Elizabeth Holmes zei op haar negentiende de universiteit van Stanford vaarwel. Veel geld had ze niet maar wel een fantastisch idee. Ruim tien jaar later prijkt ze in de prestigieuze lijst van Forbes als de jongste vrouwelijke miljardair ter wereld en in de top-100 van meest invloedrijke personen van het Amerikaanse magazine Time.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 17 april 2015

Hoelang kunnen Europa en Griekenland blijven botsen?

Het zit de Europese Unie erg hoog, zo blijkt uit de uitspraken van eurocommissaris Pierre Moscovici. Volgens hem moet de Griekse overheid er alles aan doen om een Grexit te voorkomen en moet zij ook een duidelijk signaal geven dat zij zich wil houden aan de terugbetalingsmodaliteiten.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 17 april 2015

IMF verwacht nog weken nodig te hebben voor Grieks akkoord

De onderhandelingen tussen Griekenland en zijn geldschieters over de aanpak van de Griekse economie nemen zeker nog enkele weken in beslag.

Griekenland is al maanden verstoken van de noodleningen die nodig zijn om te voorkomen dat het land failliet gaat.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 17 april 2015

Negatieve publiciteit rondom bitcoin terecht?

Waar geld is, daar is diefstal, fraude, afpersing, criminaliteit en ga zo maar even door. Dit geldt voor euro’s, dollars, juwelen, edelmetalen en dus ook voor bitcoins. Bitcoin is een digitale munt welke ‘nog’ niet in fysieke vorm voorkomt. Een bankoverval om bitcoins zal in het dit rijtje dus niet passen, maar er gebeuren wel degelijk foute dingen rondom bitcoin.