EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14121 tot 14125 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 23 juli 2015

ECB verhoogt steun aan Griekse banken weer

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft woensdag besloten het bedrag dat als noodsteun aan Griekse banken kan worden verleend met 900 miljoen euro te verhogen.

De ECB voegde het bedrag toe aan de zogeheten Emergency Liquidity Assistance (ELA), die daarmee op zo'n 91 miljard euro kwam.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 23 juli 2015

Goldman Sachs verlaagt koersdoel Goud

Goldman Sachs heeft het koersdoel voor goud verlaagd. Begin van dit jaar werd het koersdoel al lager gezet. De bank ziet de goudprijs dit jaar flink dalen.

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: woensdag 22 juli 2015

Hoe de Google-oprichters $ 96.000 per seconde verdienden

Not bad for a day’s work. De aandelen van Google-oprichters Larry Page en Sergey Brin stegen afgelopen vrijdag met $ 8,3 miljard in waarde. Ofwel $ 96.000 per seconde over het hele etmaal.

Not bad for a day’s work. De aandelen van Google-oprichters Larry Page en Sergey Brin stegen afgelopen vrijdag met $ 8,3 miljard in waarde. Ofwel $ 96.000 per seconde over het hele etmaal.

Page en Brin hebben beiden een kleine 22 miljoen aandelen Google. In zowel de normale A-klasse als de nieuwe C-klasse zonder stemrecht, welteverstaan. Beide klassen aandelen schoten vrijdag met zo’n 16% omhoog naar nieuwe all-time highs na publicatie van de kwartaalresultaten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 22 juli 2015

Apple verliest 40 miljard aan beurswaarde bij opening Wall Street

De Amerikaanse beurzen zijn woensdag lager geopend. Beleggers verwerkten een grote stroom aan cijferpresentaties. Technologiereuzen Apple en Microsoft stonden flink onder druk na tegenvallende prestaties. De zwaargewichten drukten daarmee stevig op het sentiment.

De Dow-Jonesindex stond kort na de openingsbel 0,2 procent in de min op 17.881 punten. Ook de S&P deed een stap terug. De brede graadmeter verloor 0,3 procent tot 2112 punten. Technologiebeurs Nasdaq noteerde een min van 1 procent op 5156 punten.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 22 juli 2015

We naderen ‘piek-pessimisme’ in commodities

Leg de grafieken van de S&P 500 en de Bloomberg Commodity Index naast elkaar en je ziet hetzelfde als eind jaren 1990. Alleen dan nu nog even een factor extremer.

Grondstoffen zijn de afgelopen vier jaar simpelweg verpletterd. De dalingen op een rijtje:

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs