EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
36
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14131 tot 14135
Geplaatst op: woensdag 10 juni 2015

Hebt u al eens zo'n slimme reclame gezien?

In de Brazilaanse stad Sao Paulo heeft het koffiemerk Café Pelé een spraakmakende digitale publiciteitscampagne opgezet.

In de Brazilaanse stad Sao Paulo heeft het koffiemerk Café Pelé een spraakmakende digitale publiciteitscampagne opgezet.

Op grote elektronische billboards is een man te zien die begint te geeuwen telkens iemand voorbijkomt... een mechanisme dat in gang wordt gezet dankzij een eenvoudige aanwezigheidsdetector. Hoe meer mensen passeren, hoe vaker de man of vrouw op het scherm begint te geeuwen.

Omdat de wetenschap wil dat geeuwgedrag bijna altijd wordt gekopieerd (in 70% van de gevallen, aldus de State University van New York), kan u het resultaat al raden.

Telkens een argeloze voorbijganger het na de digitale confrontatie op een geeuwen zet, passeert als bij toeval een charmante dame op het perron, die het slaperige doelwit wat caféine aanbiedt om de rest van de dag alsnog vol te maken.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 10 juni 2015

4 signalen dat jij de sukkel bent die geld verliest met aandelen

Financieel advies dat meer teaset dan informeert is veel te vinden op de dag van vandaag. Dit is niet zonder risico, wie blindelings de massa volgt, garandeert zichzelf ondermaatse returns op de investeringen. Valse beloftes zorgen voor slechte beslissingen.

Dit zijn 4 signalen die er op wijzen dat jij de verkeerde beslissingen neemt:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 10 juni 2015

Lenen niet langer bijna gratis voor Duitsland: rente stijgt tot meer dan 1 procent

De rente op Duitse tienjaarsleningen is woensdag gestegen tot boven 1 procent, het hoogste punt sinds september vorig jaar.

De rente op Duitse tienjaarsleningen is woensdag gestegen tot boven 1 procent, het hoogste punt sinds september vorig jaar.

De rente op de vergelijkbare Nederlandse leningen ging naar 1,25 procent. De rentes op staatsleningen van veel Europese landen lopen al langere tijd op. Eerder dit jaar verdampten de rentes op staatsleningen bijna volledig, mede door de stimuleringsmaatregelen van de ECB. In april bereikte de Nederlandse rente nog een historisch dieptepunt van 0,22 procent.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 10 juni 2015

Belastingbetaler draait op voor studentenleningen

De Amerikaanse overheid zal een groot deel van de schuld van studenten die studeerden bij de inmiddels ter ziele Corinthian Colleges kwijtschelden. Dit als onderdeel van een nieuw plan dat de Amerikaanse belastingbetaler $3,6 miljard zou kunnen kosten. Corinthian Colleges stond bekend als een van de grootste private ketens van scholen in Amerika en werd het symbool van fraude in de Amerikaanse onderwijswereld aangaande studentenleningen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 10 juni 2015

Aziaten wachten op nieuwe signalen om goud te kopen

De Aziatische consument verwacht een verdere daling van de goudkoers en is daarom wat meer terughoudend geworden met goud kopen. In dollars zakte de prijs van goud afgelopen week naar het laagste niveau in sinds maart, maar dat zorgde volgens Reuters niet voor een veel grotere belangstelling op voor het gele metaal.

Lees verder op Hollandgold

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs