EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14136 tot 14140 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 14 juli 2015

Nationale Bank plots pro Grexit?

Wat grappig. Jarenlang gaven ze niet thuis: politici, economen, journalisten. Zoals op twitter terecht werd aangehaald was zowat iedereen tegen een Grexit. Wie voor opsplitsing van de eurozone was, had problemen in zijn hoofd.

Maar wat nu? Zelfs Luc Coene, die recent nog maar is afgetreden als gouverneur van de Nationale Bank van België is plots voor een Grexit.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 14 juli 2015

"Griekenland is Spanje niet"

"Griekenland is Spanje niet". Het was een uitdrukking die de conservatieve regering de voorbije maanden bezigde en die nu ook te horen valt bij het linkse Podemos. De Spaanse geestesgenoten van het Griekse Syriza onderstreepten vandaag op een persconferentie dat Spanje niet hetzelfde lot te wachten staat als Griekenland indien Podemos eind dit jaar de verkiezingen zou winnen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 14 juli 2015

‘Kans op Grexit afgenomen na akkoord derde noodpakket’

De kans op een vertrek van Griekenland uit de eurozone, een Grexit, is afgenomen naar de 30 procent nu Griekenland een akkoord heeft bereikt over een derde noodpakket. Zo zegt Léon Cornelissen, hoofdeconoom bij Robeco.

Het noodpakket waar afgelopen weekend overeenstemming over is bereikt, betekent dat de kans op een Grexit op de korte termijn is verminderd en neerkomt op 30 procent, zegt Cornelissen. Ook de markten reageerden maandag goed op het nieuws. Aandelen stegen en ook de euro won aan kracht tegenover de dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 14 juli 2015

Column Kees de Kort | Grieken onder de stoomwals, geen schijn van kans

De euforie over de Griekse deal is onbegrijpelijk. De deal is niet sléchter dan het vorige aanbod, niet véél slechter dan het vorige aanbod, deze deal is extréém veel slechter dan het vorige aanbod, zegt macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 juli 2015

Geheim IMF-rapport: Griekenland kan schulden voorlopig niet terugbetalen

De EU zou minstens 30 jaar lang geen geld moeten terug eisen van de Grieken, inclusief eventuele nieuwe leningen en ook geen rente vragen op de huidige en nieuwe schulden, dat adviseert het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in een vertrouwelijk rapport, zo schrijft persbureau Reuters.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs