EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
24
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14151 tot 14155 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

Tsipras doet ook impopulaire voorstellen

Het voorstel van de Grieken dat premier Alexis Tsipras donderdag zal overhandigen aan de Europese geldschieters, bevat ook maatregelen die waarschijnlijk niet goed zullen vallen bij zijn aanhang.

Dat is de verwachting van de Griekse kranten Naftemporiki en To Vima donderdag. Zij schatten dat premier Alexis Tsipras met de nieuwe hervormingsvoorstellen 10 tot 12 miljard euro bij elkaar wil sprokkelen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

9 juli: nieuwe Griekse nepdeadline en 7 andere dingen die je moet weten

Op 20 juli moet Griekenland de Europese Centrale Bank 3,5 miljard euro terugbetalen. Blijven de Grieken in gebreke, dan rest de ECB geen andere keuze dan de stekker uit de Griekse banken te trekken. Of is er een alternatieve oplossing? Analist Arne Petimezas van beursmakelaar AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

Column Kees de Kort | Een heel heet Grieks hangijzer

De Grieken moeten binnen afzienbare tijd met een voorstel komen en dan komt de vraag of de trojka het voorstel gaat accepteren. Het gaat niet alleen over de Europese Unie, het gaat over de ECB en het IMF. “Hier kan wel eens een heel pijnlijk punt ontstaan”, denkt BNR’s macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

Draghi nooit somberder: "Griekse deal wordt echt moeilijk"

De  president van de Europese Centrale Bank, Mario Draghi, heeft voor het eerst duidelijk zijn pessimisme uitgesproken over de kans om Griekenland in de eurozone te houden. "Deze keer wordt het echt moeilijk", zei de ECB-voorzitter gisteren tegen het Italiaanse zakenblad Il Sole 24 Ore.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

Financiële elite wil democratie vernietigen

  Griekenland is het nieuwste slagveld van de financiële elite, die zeer ondemocratisch is. Dat schrijft George Monbiot in een opiniestuk in The Guardian.

  Griekenland is het nieuwste slagveld van de financiële elite, die zeer ondemocratisch is. Dat schrijft George Monbiot in een opiniestuk in The Guardian.

Griekenland mag dan economisch bankroet zijn, de trojka (het IMF, de Europese Centrale Bank en de Europese Commissie) is moreel failliet. De internationale insituties leggen arme landen normen op die geen democratische legitimatie kennen. Dat schrijft George Monbiot in een opiniestuk in The Guardian.

[...]

Lees verder op 360magazine.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs