EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14161 tot 14165 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 10 augustus 2015

China verkoopt $180 miljard aan dollarreserves

China heeft dit jaar al voor $180 miljard aan Amerikaanse staatsobligaties van de hand gedaan, zo schrijft Bloomberg. Jarenlang kocht de Chinese centrale bank Amerikaanse Treasuries om te voorkomen dat de eigen munt in waarde zou stijgen, maar die tijd lijkt definitief voorbij.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 10 augustus 2015

Europese Commissie: ‘Bitcoin is betaalmiddel’

Het voorbije halfjaar hebben verschillende opperste gerechtshoven in de wereld zich gebogen over de legale status van bitcoin. Is het een dienst? Een product? Een munt? Een digitale wisselbrief?

Het voorbije halfjaar hebben verschillende opperste gerechtshoven in de wereld zich gebogen over de legale status van bitcoin. Is het een dienst? Een product? Een munt? Een digitale wisselbrief?

Dat bitcoin langzaamaan een juridische definitie krijgt heeft voor- en nadelen.

Het belangrijkste voordeel is dat investeerders zekerheid krijgen op langere termijn, en dus met een lager risico kunnen ondernemen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 10 augustus 2015

Met blockchains kun je veel meer dan het creëren van bitcoins

Peter de Ruiter schreef vorige week nog over mining deze week heeft hij een artikel gewijd aan de Blockchain, de technologie waarop bitcoins zijn gebouwd. Daar is veel meer mee mogelijk dan het creëren van virtuele valuta. Je kunt er zelfs een geheel nieuw internet mee bouwen, dat niemand kan afsluiten. Programmeurs en goeroes verwachten dat het uitwisselen en vastleggen van gegevens via internet dankzij die blockchains binnen enkele jaren veel slimmer wordt: alles wordt 'smart'. En de wereld zou er echt een stuk beter van kunnen worden. Het artikel kan je hier vinden. Twitter

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 10 augustus 2015

‘Onderhandelingen Griekenland dinsdag klaar’

Griekenland hoopt de onderhandelingen met zijn schuldeisers over een nieuw steunpakket dinsdag te hebben afgerond. Dat meldde een Griekse ambtenaar zondag. Hij sprak van ,,afrondende gesprekken” , waarbij maandagavond op zijn vroegst, maar waarschijnlijk dinsdag, een akkoord wordt voorzien.

De onderhandelingen over een nieuw steunpakket ter waarde van 86 miljard euro duren ondertussen voort. De gesprekken begonnen op 20 juli.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 10 augustus 2015

Lage olieprijs brengt olieproducerende landen in financiële problemen

Olieproducerende landen zoals Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten (UAE) zijn gewend aan hoge inkomsten uit de export van aardolie. De uitgaven van de overheid zijn navenant: brandstof wordt gesubsidieerd, er zijn goede medisch en sociale voorzieningen en de defensie-uitgaven zijn hoog. Het defensiebudget van Saoedi-Arabië groeide afgelopen jaar met 17% tot 10% van het Bruto Nationaal Product.

In de grafiek hieronder zie je hoe de uitgaven van de Saoedische regering gestegen zijn.

Lees verder op Cassandraclub
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs