Nieuws / Artikelen met het woord

58124 artikelen gevonden. Artikel 14161 tot 14165
Bron: stoerejongenzzz.nl
Geplaatst: woensdag 27 mei 2015

De grootste handelspartners van Duitsland (de top 25)

[top 25 + vier opmerkelijke feiten]

“Als Duitsland niest, is Nederland verkouden”. Dat blijkt maar weer eens uit de cijfertjes over 2014. Wij Nederlanders brengen voor ruim 88 miljard euro de grens over en halen voor ruim 73 miljard weer aan goederen en diensten terug. Eerlijk is eerlijk: we zijn gewoon een provincie van het Groot-Duitse rijk en daarom zijn we eigenlijk zijn we ook wereldkampioen voetballen geworden en werd het Dietse B-elftal netjes derde. Hier de lijst met de 25 grootste handelspartners van Duitsland.

Bron: huizenmarkt.blog
Geplaatst: woensdag 27 mei 2015

Amsterdam is goedkoop in vergelijking met Londen en New York

Na een diepe dip in de huizenprijzen is de weg omhoog duidelijk weer gevonden. In Amsterdam wordt er al weer boven de vraagprijs geboden. Een appartement in Amsterdam kost gemiddeld €238.000. In vergelijking met steden als New York en Londen is het in Amsterdam goedkoop wonen.

In het centrum van Amsterdam betaal je per vierkante meter €4.643. De laagste prijs in Amsterdam vind je in Zuidoost. Hier betaal je €1.736 per vierkante meter.

[...]

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 27 mei 2015

Producent bouwt huis van half miljard dollar in LA

 In de wijk Bel Air in Los Angeles wordt een van de duurste en grootste huizen in de Amerikaanse geschiedenis gebouwd. Producent en speculant Nile Niami vraagt een half miljard dollar (460 miljoen euro) voor het huis.   

In het huis komt onder meer een slaapkamer van 460 vierkante meter, een garage waar de bewoners dertig auto's kwijt kunnen, een bioscoop met ruim veertig stoelen en een casino 'in de stijl van Monaco'.

"Het huis heeft bijna alle voorzieningen beschikbaar", schrijft Niami in een mail. Het huis heeft een uitzicht van 360 graden over de oceaan, Beverly Hills, Downtown Los Angeles en een vallei.

[...]

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 27 mei 2015

Market Update (27 mei 2015)

Ruzie verlamt goudhandel Amsterdamgold, Griekse minister van Financiën Varoufakis haalt hard uit naar de media en Snapchat ziet kansen om veel geld op te halen met een beursgang. Verder in het nieuws: Chinezen duiken massaal op aandelen, valutacrisis woekert voort in Venezuela en Rusland zegt goud te kopen als bescherming tegen politieke risico’s.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 27 mei 2015

Engeland verstoot cash

Groot-Brittanniƫ gebruikt steeds minder fysiek geld bij het doen van betalingen, zo blijkt althans uit nieuwe cijfers over de opkomst van cashloze betalingen.

Payments Council data, die vorige week naar buiten zijn gekomen, tonen aan dat cashloze betalingen het vorig jaar voor het eerst hebben gewonnen van brief- en muntgeld. Verwacht wordt dat de volumes nog verder dalen met 30 procent in het komende decennium.