EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14166 tot 14170 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 20 juli 2015

Beleggers 50 miljoen kwijt aan nepmunt

 Vijftigduizend beleggers zijn zeker voor 50 miljoen euro het schip in gegaan bij een grootscheepse oplichting met Spaanse 'bitcoins'. De Spaanse politie maakte deze week de arrestatie bekend van twintig medewerkers van een organisatie die internationaal de 'unete' op de markt bracht, een virtuele munt waarmee zogenaamd kon worden betaald en belegd, maar die slechts diende om beleggers echt geld af te troggelen.

[...]

Lees verder op Volkskrant.nl
Geplaatst op: maandag 20 juli 2015

Krugman: "Ik heb de bekwaamheid van Griekse regering misschien overschat"

De Amerikaanse Nobelprijswinnaar Economie Paul Krugman, een van de hevigste critici van het aan Athene opgelegde besparingsbeleid, heeft op CNN gezegd dat hij "de bekwaamheid" van de Griekse regering "misschien overschat heeft". "Ik had zelfs niet gedacht dat ze bereid zouden zijn om een positie in te nemen zonder een noodplan te hebben. Vreemd genoeg dachten ze gewoon dat ze gewoon betere voorwaarden konden vragen zonder enig back-upplan. Natuurlijk was dat een schok."

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 20 juli 2015

Merkel: "Ik eis onmiddellijk einde over discussie Grexit"

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft vandaag opgeroepen om voort te gaan met de gesprekken over Griekenland, en voegde eraan toe dat ze een onmiddellijk einde wil van de discussie over een mogelijke Grexit, een vertrek van Griekenland uit de eurozone.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 20 juli 2015

Griekse beurs blijft maandag dicht

Waar de Griekse banken maandag weer de deuren openen, blijft de aandelenbeurs in Athene nog gesloten. Dat liet een woordvoerster van de Athens Stock Exchange zondag weten. Volgens haar is er nog ,,verdere regulering” nodig alvorens de handel op de effectenbeurs kan worden hervat.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 20 juli 2015

Duitse handelsmissie aangekomen in Iran

Een Duitse handelsdelegatie is zondag aangekomen in Iran. Daarmee is het Duitsland de eerste westerse grootmacht die het land in het Midden-Oosten aandoet, nadat Iran een akkoord had bereikt over kernactiviteiten.

Een Duitse handelsdelegatie is zondag aangekomen in Iran. Daarmee is het Duitsland de eerste westerse grootmacht die het land in het Midden-Oosten aandoet, nadat Iran een akkoord had bereikt over kernactiviteiten.

Duitsland wil de economische en politieke banden snel aanhalen, nadat Iran lange tijd gebukt ging onder sancties vanwege het nucleaire programma. In het kielzog van de Duitse minister van Economische zaken, Sigmar Gabriel is een delegatie van functionarissen en vertegenwoordigers vanuit het Duitse bedrijfsleven mee afgereisd.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs