Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 14176 tot 14180
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 1 mei 2015

3 Redenen waarom beleggers niet om Rusland heen kunnen

Fondsbeheerder Alexander Moseley is sinds zijn bezoek aan het land van Vladimir Poetin optimistisch gestemd over het land. De fondsbeheerder van Schroders stelt dan ook: schrijf Rusland niet zomaar af. In een rapport legt hij uit waarom.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: vrijdag 1 mei 2015

De week van Bitcoin #72: Q&A met Brock pierce

In deze aflevering van de week van Bitcoin is de kersverse voorzitter van de Bitcoin foundation, Brock pierce, te gast. Brock pierce Zoals altijd te weinig tijd en genoeg onderwerpen. Er wordt gepraat over de Bitcoin Foundation, het financieren van de Bitcoin developers, Changetip, Rand Paul, Richard Branson, Goldman Sachs en meer. Cohosts zijn Jop Hartog en Tim Pastoor.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 1 mei 2015

Deze 15 voorspellingen deed Bill Gates in 1999

In 1999 schreef Bill Gates een boek genaamd ‘Business @ the Speed of Thoughtt’. In dat boekt deed Gates 15, destijds vrij extreme, voorspellingen die waarschijnlijk voor sommigen destijds wat vreemd klonken. Maar zoals businessstudent Markus Kirjonen recent onderstreepte, lijken de voorspelling die Gates destijds deed, absoluut niet ver af te liggen van de waarheid.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 1 mei 2015

Column Kees de Kort | Dit geeft te denken

"De economie is nu, voorjaar 2015, een kleine 2 procent kleiner dan zeven jaar geleden voordat de crisis begon." Dat is de reden dat de Nederlandse consument nog steeds niet zo vrolijk is, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

Bron: Stevenbrownsblog
Geplaatst: vrijdag 1 mei 2015

Hillary C. krijgt 5 miljoen subsidie van PvdA Minister Sharon D.. Waarom?

AMSTERDAM-NOIR-Wat hebben ‘ISIS-Abattoir’ en Hillary Clinton gemeen?

Ze krijgen beide bloed-poen van Saoedi Arabië . Wat hebben de separatisten en Hillary Clinton gemeen? Ze zijn beide vrienden van Poetin. Die was de ‘Neonazi Telegraaf’ even ontgaan in zijn dr. Goebbels propaganda tegen Poetin. Maar belangrijker voor u om te weten, wat heeft het “Lieg en Bedrieg Kabinet gemeen met Saoedi Arabië en Poetin? Ook het Kabinet geeft net als Poeitin en Saoedi Arabië de Clinton Maffia-familie miljoenen. De Sopranos met alle respect ( één van de beste misdaad serie) zijn kleine Criminele Schlemielen in de marge vergeleken bij de Clintons en King Willem.

[...]