EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
70
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14176 tot 14180 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 14 juli 2015

Griekenland krijgt geen 87 maar slechts 12 miljard maar moet wel nutsbedrijven afstoten

Luie Grieken die weer centjes krijgen van gulle Duitsers et al.? Het is een prettige versimpeling van de werkelijkheid maar toch lijkt wat nuance op zijn plaats * zucht *. Ten eerste is die € 87 miljard een sigaar uit eigen doos. Ten tweede moeten de Grieken een niet te onderschatten offer brengen; voor een sigaar uit eigen doos dus. Laten we eens kijken wie er na het rondje 'playing chicken' van dit weekend pas echt als Kissenbeißer uit de bus komt. En nee Alexander, niet alle Europeanen hebben gewonnen en nee Geert, er gaat niet wéér heel veel geld naar de Grieken. Begrijpend lezen is het toverwoord, heren.

[...]

Lees verder op 925.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 juli 2015

Door Willem Middelkoop: Het systeem is failliet

Er zijn arbeidseconomen, luchtvaarteconomen, bedrijfseconomen en zelfs monetaire-economen. Net als artsen hebben economen dezelfde basiskennis, maar ze begrijpen vaak niets van elkaars vak. Je moet er niet aan denken dat de psychiater een open hartoperatie moet uitvoeren. Lees de column van Willem Middelkoop.

[...]

Lees verder op rtlnieuws
Geplaatst op: dinsdag 14 juli 2015

Nog veel werk voor Tsipras, Griekse zorgen niet voorbij

Hoewel het gevaar dat Griekenland uit de euro vertrekt voorlopig lijkt geweken, is het echter maar de vraag of de Griekse kwestie nu naar de achtergrond verdwijnt. Zo is het niet vanzelfsprekend dat premier Alexis Tsipras snel een reeks maatregelen door het Griekse parlement loodst om een extra noodkrediet van 85 miljard euro te krijgen en Griekenland binnen de eurozone te houden.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 juli 2015

Grieken protesteren tegen akkoord

Honderden Grieken zijn samengekomen voor het Griekse parlement om te betogen tegen het akkoord. Ze vinden dat hun premier Tsipras hen in de steek laat, en hen zelfs heeft verraden. De betogers zien de besparingen en hervormingen in ruil voor 86 euro miljard noodsteun niet zitten. Een van de betogende leerkrachten vergelijkt het akkoord met een staatsgreep. "Tsipras vroeg wat het volk wilde, wij hebben geantwoord. Maar wat er nu in Brussel gebeurd is, is gewoon verraad".

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 14 juli 2015

“Griekenland wordt behandeld als een vijandige bezette natie”

Vijf minuten voordat de Europese financiële markten openden was het – toevallig? – zover. Na één van de langste vergadersessies ooit kondigde EU-president Donald Tusk een doorbraak aan: een overeenkomst met de Grieken was bereikt.

Een Grexit is afgewend, maar wat krijgen de Grieken en overige Europeanen ervoor terug? Na een dag kunnen we de balans opmaken. Weinigen zijn hier beter bedreven in dan Ambrose Evans-Pritchard, commentator bij de Britse Telegraph.

Hij is niet mild. Integendeel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs