Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 14191 tot 14195
Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: vrijdag 1 mei 2015

Woensdag 24 juni 2015: Nationaal Bitcoin Congres 2.0

Ook dit jaar gaat het weer gebeuren, op 24 juni 2015 zal dan weer het Nationaal Bitcoin Congres plaatsvinden. Organisatoren Rutger van Zuidam en Vincent Everts hadden het congres misschien beter het "Nationaal Blockchain Congres" kunnen noemen aangezien de focus dit keer meer zal liggen op de Blockchain. U weet wel de Blockchain, het digitale gedistribueerde openbare kasboek waarop Bitcoin rust en welke een tsunami aan financiele innovaties mogelijk kan maken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 1 mei 2015

3 Redenen waarom beleggers niet om Rusland heen kunnen

Fondsbeheerder Alexander Moseley is sinds zijn bezoek aan het land van Vladimir Poetin optimistisch gestemd over het land. De fondsbeheerder van Schroders stelt dan ook: schrijf Rusland niet zomaar af. In een rapport legt hij uit waarom.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: vrijdag 1 mei 2015

De week van Bitcoin #72: Q&A met Brock pierce

In deze aflevering van de week van Bitcoin is de kersverse voorzitter van de Bitcoin foundation, Brock pierce, te gast. Brock pierce Zoals altijd te weinig tijd en genoeg onderwerpen. Er wordt gepraat over de Bitcoin Foundation, het financieren van de Bitcoin developers, Changetip, Rand Paul, Richard Branson, Goldman Sachs en meer. Cohosts zijn Jop Hartog en Tim Pastoor.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 1 mei 2015

Deze 15 voorspellingen deed Bill Gates in 1999

In 1999 schreef Bill Gates een boek genaamd ‘Business @ the Speed of Thoughtt’. In dat boekt deed Gates 15, destijds vrij extreme, voorspellingen die waarschijnlijk voor sommigen destijds wat vreemd klonken. Maar zoals businessstudent Markus Kirjonen recent onderstreepte, lijken de voorspelling die Gates destijds deed, absoluut niet ver af te liggen van de waarheid.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 1 mei 2015

Column Kees de Kort | Dit geeft te denken

"De economie is nu, voorjaar 2015, een kleine 2 procent kleiner dan zeven jaar geleden voordat de crisis begon." Dat is de reden dat de Nederlandse consument nog steeds niet zo vrolijk is, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort.