EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
66
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14216 tot 14220
Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2015

Verwacht men dat er binnenkort iets gaat gebeuren in de bankwereld?

Overal om je heen zie je de elite zaken versnellen en dat zal niet voor niets zijn.

Overal om je heen zie je de elite zaken versnellen en dat zal niet voor niets zijn.

Waarom zegt de EU dat ieder land binnen de Unie dat niet binnen twee maanden de bail-in wetgeving voor banken op orde heeft juridische maatregelen kan verwachten?

De landen die op een dergelijke manier worden bedreigd zijn onder andere Italië en Frankrijk. Als je twee maanden vooruit spoelt vanaf dit moment dan zitten we in begin augustus. Het is duidelijk dat de Europese Unie alles tegen het eind van de zomer in kannen en kruiken wil hebben.

Is daar een speciale reden voor? Verwachten ze dat er iets heftigs zal gebeuren in september of daarna? Waarom al die haast?

[... ...]

Lees verder op JDreport.com
Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2015

Market Update (9 juni 2015)

Aandelenmarkten wereldwijd onder druk door plotseling oplopende rente, Nederlandse staat haalt miljarden op tegen negatieve rente en Griekse minister van Financiën Varoufakis wil lastenverlichting voor de Grieken. Verder in het nieuws: HSBC gaat wereldwijd duizenden banen schrappen, kredietbeoordelaar S&P waarschuwt voor faillissementen in Chinese vastgoedmarkt en Hongarije is eerste Europese land dat concreet aan de slag gaat met het Chinese ‘Silk Road’ programma.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2015

Britse bank HSBC schrapt wereldwijd tot 25.000 banen

De Britse bank HSBC staat voor een miljardenbesparing die wereldwijd 22.000 tot 25.000 werknemers hun baan kost.

De Britse bank HSBC staat voor een miljardenbesparing die wereldwijd 22.000 tot 25.000 werknemers hun baan kost.

De ingreep moet de bank vanaf 2017 op jaarbasis 5 miljard dollar (4,4 miljard euro) opleveren. Het bedrijf zet daarbij activiteiten in Brazilië en Turkije in de etalage.

De maximaal 25.000 banen die verdwijnen bij de grootste bank van Europa komen neer op circa 10 procent van het volledige personeelsbestand. Het kostenbesparingsprogramma kost de bank 4,5 tot 5 miljard dollar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2015

Turkse Lira crasht na nederlaag Turkse AKP, escalatie dreigt

Tegengestelde reacties op de Turkse uitslag na de verkiezingen, dat is het minste wat gezegd kan worden na de ontnuchtering. Aan de ene kant vreugdevuren en feestgedruis in de provincies die worden gedomineerd door Koerdische partijen, aan de andere kant een fikse kater in Istanbul en meer bepaald op de Istanbul Stock Exchange.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2015

21% van de bedrijven gebruiken boekhoudtrucs om de winst met de helft op te blazen

In tijden van aandelenbubbels gaan de morele waarden als eerste over boord. Dat bedrijven de winst per aandeel manipuleren door met geleend geld aandelen in te kopen is nog maar het topje van de ijsberg. Een onderzoek toont aan dat er veel meer aan de hand is.

Terwijl de economische cijfers achteruit gaan, blijven de bedrijfswinsten maar toenemen. Hoe kan dit? Ze leggen misleidende cijfers voor aan aandeelhouders. De winst wordt gecorrigeerd voor verschillende “eenmalige” kosten.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs