EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14221 tot 14225 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 17 juli 2015

Duitsland zwaar afhankelijk van Chinese groeivertraging, kan nieuwe recessie Europa ontketenen

Waar de sterk dalende beurzen en de vertragende economie in China ver van ons bed zijn lijkt deze toch veel dichter te zijn dan sommigen denken. Dit door de grote export die de grootste economie naar China elk jaar verwezenlijkt.

Waar de sterk dalende beurzen en de vertragende economie in China ver van ons bed zijn lijkt deze toch veel dichter te zijn dan sommigen denken. Dit door de grote export die de grootste economie naar China elk jaar verwezenlijkt.

Bijna 40% van de wereldwijde groei komt voort uit één land, namelijk China. Bij een groeivertraging of zelfs stilvallen van deze economie lijkt dit oppervlakkig geen enkel probleem te zijn aangezien dit ver van ons is. De export naar Europa zal zich verder voortzetten en iedereen is gelukkig…. . De praktijk is net iets minder rooskleurig dan dit scenario.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 17 juli 2015

Dit grote Europese land schuifelt richting bankroet

Vorige week legde Albert Edwards, strateeg bij SocGen, een mooie Griekse parallel met Argentinië. Dat Latijns-Amerikaanse land veerde onmiddellijk en snel op na ontkoppeling van de eigen valuta met de US dollar. Het dreigen met allerlei vreselijke gevolgen van een Grexit is volgens hem dus pure bangmakerij.

Dat advies was echter aan dovemansoren besteed. Edwards begrijpt de uitkomst van afgelopen weekend wel een beetje. Het zijn nu eenmaal politici. En die voeren politiek. Wat hij niet begrijpt zijn twee zaken. En die kunnen uiteindelijk grote gevolgen hebben voor de financiële markten. We bekijken nu Edwards’ eerste zorg.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 17 juli 2015

China ondersteunt beurzen met 440 miljard euro, herstel zet zich voort

De koersen op de Chinese beurzen zijn vandaag opnieuw krachtig gestegen, door het vooruitzicht op verdere miljardensteun. De Composite Index in Shanghai dikte met meer dan drie procent aan, de Component Index in Shenzhen stond bij het afsluiten van de handel met ruim vijf procent in de plus.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 17 juli 2015

Wil u zo gaan reizen in de toekomst?

De strijd voor armleuningen tussen passagiers zal in de luchtvaart van de toekomst compleet zijn verdwenen. Anderzijds zullen vele passagiers gedurende de volledige reis elkaar frontaal moeten aankijken. Dat zijn een aantal voorspellingen die volgens waarnemers uit de nieuwe ontwikkelingen voor het interieur van de vliegtuigen kunnen worden afgeleid.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 17 juli 2015

Eén cruciale vaardigheid voor succes is voor iedereen bereikbaar

Bijna tachtig jaar na de eerste publicatie van de bestseller ‘Think and Grow Rich’ blijven de pijlers van het succes nog altijd onveranderd, al hebben ze misschien een modernere deklaag gekregen. Dat schrijft journalist Kathleen Elkins in een bijdrage voor het magazine Business Insider. Vandaag wordt gesproken over zachte vaardigheden en emotionele intelligentie, maar die eigenschappen zijn volgens Elkins altijd cruciaal geweest.

“In het boek ‘Think and Grow Rich’ bracht journalist Napoleon Hill verslag uit van zijn observaties over vijfhonderd miljonairs - waaronder Andrew Carnegie, Henry Ford en Charles Schwab - in het begin van de twintigste eeuw,” merkt Kathleen Elkins op. “Uiteindelijk zou ‘Think and Grow Rich’ één van de grootste beststellers uit de literaire geschiedenis worden.”

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs