EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
30
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14226 tot 14230
Geplaatst op: maandag 8 juni 2015

Plan-B voor Griekenland

Wim Everwijn heeft een Plan-B voor Griekenland. Het is een scenario van negen eenvoudige stappen. U kunt het hieronder lezen en daarna horen wij graag uw mening.

Wim Everwijn heeft een Plan-B voor Griekenland. Het is een scenario van negen eenvoudige stappen. U kunt het hieronder lezen en daarna horen wij graag uw mening.

Over pakweg drie weken zal onderstaand scenario in negen eenvoudig te nemen stappen zijn intrede doen:

[1 - 9]

Lees verder op De Telegraaf.nl
Geplaatst op: maandag 8 juni 2015

Turkse beurs en munt hard onderuit

De Turkse beurs ging vandaag hard onderuit, in reactie op het verlies van de absolute meerderheid in het parlement van de AK-partij van president Recep Tayyip Erdogan. Ook de Turkse munt stond flink onder druk.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 8 juni 2015

Turkse beurs en munt hard onderuit na verkiezingen

De Turkse beurs ging maandag hard onderuit, in reactie op het verlies van de absolute meerderheid in het parlement van de AK-partij van president Recep Tayyip Erdogan. Ook de Turkse munt stond flink onder druk.

De graadmeter, de Borsa Istanbul 100, kelderde bij opening ruim 8 procent. En ten opzichte van toonaangevende valuta als de euro en de dollar zakte de lira meer dan 5 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 8 juni 2015

Import China opnieuw stevig gedaald

De import in China is in mei met 18,1 procent gedaald ten opzichte van de dezelfde maand vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers die de Chinese douane maandag heeft gepubliceerd.

De fors lagere invoer wordt gezien als een teken dat de binnenlandse vraag in China onder druk staat. In april daalde de import al met 16,1 procent. Economen rekenden voor mei gemiddeld op een afname met 9,6 procent.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 8 juni 2015

Japanse economie groeit harder dan gedacht

De Japanse economie is in het eerste kwartaal sterker gegroeid dan verwacht. Dat bleek maandag uit cijfers van de overheid.

De economie groeide op jaarbasis met 3,9 procent, meer dan de 2,4 procent die in een eerdere raming nog naar boven kwam. In doorsnee rekenden economen op een groei van 2,8 procent.

Lees verder op z24.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs