Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 14241 tot 14245
Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 29 april 2015

Bitsim maakt van iedere telefoon een bitcoin-wallet

De overlay, ook wel een zero-footprint sim genoemd, laat de telefoon denken dat er een sim aanwezig is en laat de sim denken dat er een telefoon is. De overlay vangt dus de commando's tussen sim en telefoon af en stuurt deze door indien nodig. De commmunicatie met het bitcoin-netwerk gebeurt door middel van gecodeerde sms berichten waardoor het niet uitmaakt welke telefoonprovider je gebruikt en of de bewuste provider het ermee eens is.

Bron: powned.tv
Geplaatst: woensdag 29 april 2015

Tsipras: Merkel is zwak. ECB onbetrouwbaar

De Griekse premier Alexis Tsipras heeft nog maar eens op niet mis te verstane wijze uitgelegd hoe hij over de Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Europese Centrale Bank (ECB) denkt. Spoilers: het is niet positief.

[...]

Bron: nujij.nl
Geplaatst: woensdag 29 april 2015

Griekse Premier interview, Dijsselbloem heeft bedrogen

De Griekse premier Alexis Tsipras beschuldigt Eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem van bedriegerij na een mondelinge toezegging.

Jeroen Dijsselbloem had beloofd dat de Europese Centrale Bank de verlaging van het Griekse T-bill-plafond van €15 mrd naar €9 mrd ongedaan zou maken als het steunprogramma zou worden verlengd.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 29 april 2015

Goud: mogelijk de laatste keer dat u zo goedkoop kunt instappen

Staat de wereld op het punt de echte reserves van de Chinese goudvoorraad te kennen. De laatste keer dat China een update gaf, was in 2009. Iedereen weet dat China ondertussen meer reserves heeft, maar niemand weet hoeveel. Het grootste mysterie van de financiële wereld kan binnenkort onthult worden.

Chinese goudmijnen zijn al 8 jaar op rij de grootste producenten van goud ter wereld. In 2014 was er een productie van 452 ton. Een deel van dat goud zal ongetwijfeld verkocht geweest zijn aan de Chinese overheid.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 29 april 2015

Deze self-made miljonair onthult het grootste voordeel voor particuliere beleggers

Heb jij soms ook het gevoel dat je als belegger onrecht wordt aangedaan omdat je veel minder middelen hebt dan de immense fondsenbeheerder met onbeperkte research budgeten, High Frequency Trading en hun connectie over heel Wall Street en omstreken? Wat moet een particuliere belegger hier tegen doen?

Seth Klarman kent het antwoord. Seth Klarman is misschien niet zo bekend als Warren Buffett of Shelby Davis, hij is minstens zo succesvol. Seth Klarman runt het 11e grootste hedge fund ter wereld. Klarman gebruikt dezelfde tactiek als Warren Buffett, hij gaat op zoek naar goede, ondergewaardeerde activa en investeert op lange termijn.