EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14241 tot 14245 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 7 juli 2015

Het woord is aan Europa

Zondag sprak een grote meerderheid zich uit tegen de hervormingsvoorstellen van de Trojka voor hun land. In mijn ogen is dat een verstandige beslissing. Waarom zou je ja zeggen tegen een receptuur, waarvan het al meer dan vijf jaar duidelijk is dat ze niet werkt. Een rapport dat vlak voor het referendum publiek werd, vormde nogmaals een onderbouwing van het falen van het hervormingsbeleid. Lees de column van Cor Wijtvliet.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 7 juli 2015

EU globalisering: Alle eigendommen van het EU volk afnemen

Iedereen zal wel een les hebben geleerd hebben uit de zogenaamde ‘bail-in’ van de Cypriotische banken denk ik. Komen de vragen vanzelf. Wat is het verschil tussen bail-in en bail-out. Wel, dat is gelukkig gemakkelijk uit te leggen. Beiden hebben met regelrechte diefstal te maken.

[...]

Lees verder op JDreport.com
Geplaatst op: dinsdag 7 juli 2015

Geen nieuw noodkrediet van ECB meer voor Griekse banken

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft besloten de noodsteun die maximaal aan Griekse banken mag worden verstrekt, niet te verhogen.

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft besloten de noodsteun die maximaal aan Griekse banken mag worden verstrekt, niet te verhogen.

Dat maakte de ECB maandagavond bekend. De Griekse centrale bank had om een verhoging van het plafond voor de noodkredieten gevraagd.

De ECB gaat bovendien het onderpand dat Griekse banken stellen tegenover noodkredieten van de eigen centrale bank, strenger beoordelen. Daardoor wordt het moeilijker voor de banken om gebruik te maken van het vangnet dat hen met toestemming van de ECB wordt geboden.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 juli 2015

Bodemproces is gaande in de goudmijnsector

Een sector die het de afgelopen jaren niet gemakkelijk heeft gehad is zonder twijfel die van de goudmijnen. De goudmijnsector heeft de afgelopen jaren flink wat waarde moeten inleveren en veel analisten twijfelen eraan of daar de komende tijd verandering in gaat komen.

Ondanks al die negatieve verwachtingen, wat betreft de analisten, begonnen de goudmijnaandelen aan het begin van dit jaar met een flinke stoot omhoog. Deze opwaartse impuls was echter niet van lange duur; de afgelopen weken hebben we opnieuw een sell-off gezien in de goudmijnsector.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 7 juli 2015

Wie is de nieuwe Minister van Financiën in Griekenland, en wat wil hij?

De Griekse minister die bevoegd is voor financiële aangelegenheden heeft na de uitslag van het Griekse referendum zijn ontslag aangeboden.

De Griekse minister die bevoegd is voor financiële aangelegenheden heeft na de uitslag van het Griekse referendum zijn ontslag aangeboden.

Socialist Varoufakis kan dus opnieuw les gaan geven aan de universiteit en in zijn uiterst bescheiden woning (*kuch*) gaan huizen.

De nieuwe Minister van Financiën is nu Euclid Tsakalotos, zo werd maandagmiddag bekend gemaakt. De naam van de man komt niet uit de lucht vallen, althans niet voor insiders.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs