Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 14266 tot 14270
Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 13 april 2015

Het is definitief, Hillary Clinton doet een gooi naar het Amerikaanse presidentschap

Hillary Clinton stelt zich kandidaat voor de presidentsverkiezingen in 2016. Op de website www.hillaryclinton.com maakte de Amerikaanse politica zondag haar kandidatuur bekend. Op de site presenteert ze zich nadrukkelijk als voorvechter van de ‘gewone’ Amerikaan.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: maandag 13 april 2015

Bitcoin: Omgangsvorm voor de Samenleving?

Greg DSouza spreekt over de rol van Bitcoin voor het Internet der Dingen, en uiteindelijk zal Sander van Loosbroek verschillende zakelijke modellen aan de orde laten komen waar Bitcoin mogelijkerwijs een nuttige rol kan vervullen.

Bron: nrcq.nl
Geplaatst: maandag 13 april 2015

Zó goed gaat het nou ook weer niet met de economie

Wie behoefte heeft aan goed nieuws, moet zich op de persberichten van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) abonneren. De positieve berichten over de Nederlandse economie stapelen zich op. Consumptie omhoog. Export omhoog. Vertrouwen omhoog. Maar hoe goed gaat het eigenlijk echt?

[...]

Bron: Cassandraclub
Geplaatst: maandag 13 april 2015

Afnemende rendementen: diminishing returns

Mensen, die een marathon willen lopen, gaan ervoor trainen. Als je maar 40 km. per week traint, dan zul je langer dan 3 uur over de marathon doen.

Sommigen hardlopers, die ik ken, trainen wel 100 km. per week in de voorbereiding voor een marathon. Zij lopen de marathon tussen de 2 uur 30 en 3 uur. Die investering van trainingsarbeid levert een tijdwinst op van 30 min of meer.

Topatleten trainen nog meer: ongeveer 200 km. per week. De toppers lopen de marathon in 2 uur en 10 minuten. Een verdubbeling van de trainingsarbeid levert nog 20 min. tijdwinst op. Als je 400 km. per week zou trainen: zou je dan de marathon nog 20 min. sneller kunnen lopen? In 1 uur 50 minuten? Waarschijnlijk niet. Er is een punt waarbij nog meer trainingsarbeid nauwelijks tijdwinst oplevert. Op dat punt wordt het rendement van nog meer trainingsarbeid heel laag.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 13 april 2015

Eurogroep wil tegen 20 april lijst met hervormingen van Griekenland

Athene heeft van de Eurogroep tot 20 april de tijd gekregen om een lijst op te stellen van aanvaardbare hervormingen, in ruil voor de laatste schijf financiële noodhulp. Dat schrijft de Frankfurter Allgemeine Zeitung in de editie die morgen verschijnt.