EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14276 tot 14280
Geplaatst op: zaterdag 6 juni 2015

Banken willen oplossing voor verkeerde betalingen door tikfout in IBAN

De Consumentenbond en de banken gaan met elkaar praten over het grote aantal misbetalingen door fouten met het IBAN-rekeningnummer. Elke maand wordt in totaal zo’n 18 miljoen euro naar het verkeerde rekeningnummer overgemaakt door tikfouten in het nummer.

Een woordvoerster van de Consumentenbond bevestigde naar aanleiding van berichtgeving in De Telegraaf van zaterdag dat de bond met de banken gaat praten. Volgens de krant hebben de banken beloofd mee te gaan werken aan een oplossing.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 6 juni 2015

IMF vindt renteverhoging pas op zijn plaats in 2016

De Federal Reserve zou een renteverhoging uit moeten stellen tot volgend jaar, vanwege de risico’s dat een te snelle verhoging de economie kan vertragen, zo zei het Internationaal Monetair Fonds aan het eind van deze handelsweek.

‘Wij denken dat een renteverhoging meer op zijn plaats is in 2016’, zei Christine Lagarde van het IMF tijdens een persconferentie. De uitspraken van het Internationaal Monetair Fonds botsen met de huidige gedachtegang bij de centrale bank.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 6 juni 2015

€700 miljoen in één dag van Griekse banken gehaald

De toestand in Griekenland verslechterd met de dag. En eigenlijk is Griekenland al default. Deze week heeft Griekenland nagelaten van een betaling van €345 miljoen aan het IMF over te maken. De betaling zou slechts eind deze maand overgemaakt worden, samen met andere verplichtingen voor een totaal van €1,5 miljard.

Als Griekenland nu nog geen €345 miljoen bij elkaar kan krijgen, wat is de kans dan dat ze tegen eind deze maand €1,5 miljard vinden? Klein, en dat weten de Griekse spaarders ook.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 6 juni 2015

Tsipras klopt aan bij Poetin

De Griekse premier Alexis Tsipras heeft vandaag de Russische president Vladimir Poetin gebeld. De twee spraken onder meer over de eventuele aanleg van pijpleidingen voor Russisch gas door Grieks grondgebied. Ook is afgesproken dat Tsipras Poetin ontmoet op een conferentie die wordt gehouden van 18 tot 20 juni in Sint-Petersburg.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 6 juni 2015

Afgrond wenkt voor Tsipras: "We kunnen niet instemmen met onredelijke voorstellen"

In een toespraak voor het Griekse parlement heeft premier Alexis Tsipras de internationale kredietverleners opgeroepen hun "onrealistische" hervormingsvoorstellen in te trekken. De leider van het linkse Syriza gelooft niettemin dat een akkoord over de financiële redding van zijn land "dichterbij dan ooit" is.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs