Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 14276 tot 14280
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

Roebel bereikt hoogste waarde sinds december vorig jaar

De Russische roebel is bezig aan stevige comeback. De munt werd dit jaar al bijna 20 procent meer waard en bereikte vrijdag de hoogste waarde ten opzichte van de dollar sinds december vorig jaar.

Dankzij de opmars van de afgelopen maanden is de roebel dit jaar wereldwijd de sterkst presterende munt ten opzichte van de dollar.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

Spaargedrag voor pensioen uit balans

Het spaargedrag van huishoudens voor hun pensioen is uit balans. De helft van de Nederlanders spaart te veel, terwijl een derde juist te weinig spaart.

Dit stelt denktank Netspar, dat zich specialiseert in pensioenen, zo meldt het Financieele Dagblad vrijdag.

Als rekening wordt gehouden met het pensioen, de AOW, de eigen woning en eventuele pensioenspaarpotjes gaan mensen er over het algemeen op vooruit als ze met pensioen gaan.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

Advies van Mark Mobius: koop grondstoffen!

Hoewel de toekomstperspectieven voor veel grondstoffen er mager uitzien, stelt Mark Mobius dat het nu voor beleggers een goed moment is om grondstoffen te kopen en zo gepositioneerd te zijn voor een herstel.

‘Geloof het of niet, maar grondstoffen zijn nu koopwaardig. Ze zijn zover uit de gratie geraakt’, aldus Mark Mobius, executive chairman bij Templeton Emerging Markets Group tegenover Cnbc.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

Market Update (10 april 2015)

JP Morgan waarschuwt voor een verwoestende crisis en volgens het IMF moeten we leren leven met een nieuw normaal van zwakke economische groei. Verder in het nieuws: China is de grootste afnemer van goud ter wereld, balanstotaal ECB stijgt door herwaardering goudvoorraad en beurzen in China, Japan en Europa kruipen naar hoogste niveau sinds jaren.

Bron: nujij.nl
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

Nu een huis kopen 1 van de kostbaarste vergissingen van uw leven

In gesprek met Eric Mecking en Elmer Hogervorst, schrijvers van 'Deflatie in aantocht' over de aankomende crash van de huizenmarkt en aandelenmarkt. Mecking zag de crisis in 2005 al aankomen. We praten ook over goud, zilver en bitcoin.

[video]