EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
54
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14281 tot 14285 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 11 juli 2015

9 Griekse journalisten die zich kritisch tonen over Syriza moeten zich daarvoor verantwoorden

Griekse journalisten die  in de aanloop van het referendum van vorige zondag de regeringspartij Syriza hebben bekritiseerd kunnen daarvoor worden gestraft. De Griekse overheid wil dat 9 journalisten die hun kijkers en lezers opriepen ‘ja’ te stemmen zich nu voor het Ethisch Comité van de Atheense journalistenbond (ESIEA) verantwoorden.

De journalistenbond had de berichtgeving van een reeks journalisten in de aanloop naar het referendum al 'betreurd'.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 11 juli 2015

Middenklasse is kleiner en armer dan gedacht

De wereldwijde middenklasse en kleiner en armer dan in het algemeen wordt aangenomen. Dat blijkt uit een rapport van het Pew Research Center. De Amerikaanse onderzoekers voegen er aan toe dat in ontwikkelingslanden weliswaar honderden miljoenen mensen het voorbije decennium erin geslaagd zijn om de armoede te overwinnen, maar grote groepen dreigen volgens het rapport ook met een snelle terugval geconfronteerd te zullen worden.

Er wordt bovendien opgemerkt dat de welvaart vooral is geconcentreerd in enkele rijke economieën van Europa en Noord-Amerika. Ook wordt aangevoerd dat de wereld grotere verschillen laat optekenen dan door eerdere studies is gesuggereerd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 11 juli 2015

Veel erger dan de Griekse tragedie

De Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling luidt de alarmklok inzake langdurige werkloosheid en komt daarbij met een sterk argument: het zijn de eerste 10 jaar van je carrière die de rest van je professioneel leven bepalen.

De Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling luidt de alarmklok inzake langdurige werkloosheid en komt daarbij met een sterk argument: het zijn de eerste 10 jaar van je carrière die de rest van je professioneel leven bepalen.

Voor de generatie die werk begon te zoeken na het uitbreken van de crisis in 2008, heeft het jonge leven vaak niets anders gebracht dan werkloosheid (de jeugdwerkloosheid bedraagt ruim 24% in Frankrijk, maar 55% in Spanje en 58% in Griekenland) of een paar tijdelijke klussen. Nog 2 jaar en werkloosheid is voor deze jongeren geen probleem meer, maar een vonnis. 

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 11 juli 2015

Praten over schaliegas in Europa is tijdverlies

Enkele jaren geleden voorspelden lobbyisten van de energie-industrie nog een geweldige economische boom voor Europa indien het continent zijn enorme schaliegasvoorraden zou kunnen exploiteren. Een grote protestbeweging  en enkele technische tegenslagen later blijkt de industrie schaliegas plots toch niet meer zo’n grote prioriteit te vinden. Hoe een verwachte revolutie uitdraaide op een grote desillusie…

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 11 juli 2015

Ondertussen in Griekenland...

Terwijl premier Tsipras nu toch aan de EU een reeks voorstellen heeft overgemaakt die grosso modo overeenkomen met het pakket maatregelen dat zondag door de Griekse bevolking met overgrote meerderheid werd weggestemd, laat de Italiaanse krant La Repubblica ene Vasilis Korkidis aan het woord. Die leidt de Griekse Confederatie voor Handel en Ondernemerschap (ESEE) en heeft een paar gruwelijke cijfers met betrekking tot de huidige stand van de economie:

Elke dag sluiten 60 kmo’s definitief hun deuren Elke 24 uur verliest het land 22 miljoen euro aan bruto binnenlands product Elke dag gaan in het land 600 jobs verloren.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs