Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 14281 tot 14285
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

Probleem voor EU-onderhandelaar TTIP als grenzen worden overschreden

De Europese hoofdonderhandelaar die namens de Europese Unie de onderhandelingen over het vrijhandelsverdrag tussen de EU en de VS, kortweg TTIP, voert heeft een probleem als hij de kritiek en zorgen van het kabinet over het verdrag naast zich neerlegt.

"Als hij over de rode lijnen van Nederland heenstapt, dan hebben we een probleem, zegt minister Lilianne Ploumen (Buitenlandse Handel) vrijdag tegenover NU.nl.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

“Fed belooft van alles, maar zorgt enkel voor bubbels”

In een interview met Bloomberg, laat Stephen Roach, voormalig hoofdeconoom van Morgan Stanley, weinig heel van het monetaire beleid van de Amerikaanse Federal Reserve. Roach stelt dat Ben Bernanke schaamteloos heeft toegegeven dat het doel van de Fed is om de economie te stimuleren door bubbels in de financiële markten te creëren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

Bijna 200.000 Belgen hebben een tweede job

Welgeteld 194.134.Belgen hadden in 2014 een tweede job. Tien jaar geleden, in 2004, waren er dat 156.528. Dat blijkt uit de gegevens die Belga vandaag aan de Algemene Dienst Directie Statistiek van de federale overheidsdienst Economie vroeg.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

Roebel dit jaar sterkst presterende munt ten opzichte van de dollar

De Russische roebel is bezig aan een stevige comeback. De munt werd dit jaar al bijna 20 procent meer waard en bereikte vandaag de hoogste waarde ten opzichte van de dollar sinds december vorig jaar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

Pas op met nieuwe altcoins

Razend populair zijn ze. Je kunt er veilig en snel mee betalen en transacties kosten geen geld. Er komen geen banken aan te pas en het geldsysteem wordt onder de motorkap decentraal gereguleerd. Eenmaal op je rekening, altijd op je rekening, totdat je ze zelf weer uitgeeft. Geen meterslange algemene voorwaarden met allerlei kopers en verkopersbeschermingen wat dit betaalmiddel fraudegevoelig zou kunnen maken. Of toch niet? Lees verder…