EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
39
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14291 tot 14295
Geplaatst op: donderdag 4 juni 2015

De info over zilver die echt telt!

De voorbije dagen hebben we de resultaten voor het eerste kwartaal van 2015 voor enkele grote zilverproducenten nog eens overlopen.

De voorbije dagen hebben we de resultaten voor het eerste kwartaal van 2015 voor enkele grote zilverproducenten nog eens overlopen.

Bij de huidige zilverprijzen zijn deze mijnbedrijven immers zonder twijfel de belangrijkste bron van fysiek zilver op de markt. Andere bronnen van zilver zijn vooral de recyclage van “oud zilver” en de mogelijke verkopen van “bovengrondse” voorraden fysiek zilver in handen van investeerders.

De recyclage van zilver daalt de laatste jaren spectaculair en dat heeft maar één reden: Het zuiveren van zilver is door de lage prijs in vele gevallen vandaag niet meer rendabel. In de praktijk is het zuiveren van zilver ook nog eens een “vervelende” en soms vervuilende procedure.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 4 juni 2015

HSBC krijgt hoogste boete ooit van Zwitserse autoriteiten

De Zwitserse autoriteiten hebben de bank HSBC een miljoenenboete opgelegd voor 'organisatorische tekortkomingen' die witwaspraktijken bij de Zwitserse dochtermaatschappij mogelijk maakten. Dat meldt The Guardian. De bank moet 40 miljoen Zwitserse franken (37,9 miljoen euro) ophoesten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 4 juni 2015

Dijsselbloem: Grieken moeten niet te veel hervormingen afwijzen

Als Griekenland te veel hervormingsvoorstellen uitsluit, dan wordt het onmogelijk de begroting in balans te brengen en de economie terug op de rails te zetten.

Als Griekenland te veel hervormingsvoorstellen uitsluit, dan wordt het onmogelijk de begroting in balans te brengen en de economie terug op de rails te zetten.

Dat zei eurogroepvoorzitter en minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem donderdag in Amsterdam.

Woensdagavond had hij in Brussel overleg gehad met de Griekse premier Alexis Tsipras en de voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker over de Griekse schuldenkwestie. Die gesprekken liepen goed, maar resulteerden niet in een akkoord.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 4 juni 2015

Tsipras: "Alleen het Griekse voorstel is realistisch en constructief"

Volgens de Griekse eerste minister Alexis Tsipras is het voorstel van de Griekse regering om tot een akkoord met haar internationale geldschieters te komen "het enige realistische en constructieve voorstel op de tafel". Dat zegt hij na het gesprek met Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker van gisteravond.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 4 juni 2015

De Rusland-China tandem wordt steeds sterker

Rusland overweegt om de komende jaren zijn schulden te financieren in Chinese Yuan. Op deze manier wil Rusland zijn investeerders meer toegang geven tot de Chinese markt. Daarnaast onderzoekt Rusland ook hoe het nauwer kan samenwerken met China.

“In general, study of the Chinese market’s opportunities is currently underway,” zegt Deputy Finance Minister Sergei Storchak. Een van de mogelijkheden is het betreden van de Chinese obligatiemarkt. Daarbij wil het ook onderzoeken op welke manier Rusland kan samenwerken met banken en tussenpersonen.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs