EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14291 tot 14295 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

Zondag ultieme Europese top over Griekenland

De speciale Europese top over de toekomst van het noodlijdende Griekenland begint zondag om 16.00 uur in Brussel. Eerst komen de leiders van de negentien eurolanden bijeen. Twee uur laten voegen zich daar de leiders van de overige negen EU-lidstaten bij.

Dat is donderdag bekendgemaakt. Europees president Donald Tusk noemt zondag de ultieme deadline om een oplossing te vinden voor de Griekse crisis. De afgelopen weken waren er al twee ingelaste toppen van de eurolanden over de aanhoudende Griekse crisis.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

IMF: Grexit is niet schadelijk

De tijd begint langzamerhand steeds meer te dringen voor de Grieken en dat zorgt bij veel mensen voor de nodige kopzorgen. Toch zijn die kopzorgen, als we het IMF mogen geloven, nergens voor nodig. Het IMF heeft namelijk haar mening gegeven over de huidige situatie en laat doorschemeren dat zij niet al te grote problemen verwacht wanneer er een eventuele Grexit zal gaan plaatsvinden.

Of die Grexit er uiteindelijk gaat komen weet niemand, zo ook het Internationale Monetaire Fonds niet. Toch reageren zij in een persbericht op de mogelijkheid die er bestaat dat Griekenland daadwerkelijk de Eurozone zal gaan verlaten. Volgens het IMF is de Europese economie op dit moment sterk genoeg om deze tegenslag te verwerken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

Renteverhoging dit jaar nefast voor wereldeconomie

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft nog maar eens van zich laten horen inzake de geplande renteverhogingen van de Federal Reserve, de Centrale bank van de Verenigde Staten van Amerika.

Eerder in juni werden er door de Fed berichten de wereld ingestuurd waarin ze duidelijk maakten dat de Amerikaanse economie bijna klaar is voor een serie van renteverhogingen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

Wereldwijde spike in nieuwe dieptepunten

De strategen van Gavekal Capital hebben een overzichtje gemaakt van het percentage aandelen dat nieuwe 65-daags dieptepunten raakt. En dat levert een interessant beeld op.

De strategen van Gavekal Capital hebben een overzichtje gemaakt van het percentage aandelen dat nieuwe 65-daags dieptepunten raakt. En dat levert een interessant beeld op.

Met de recente dalingen mag natuurlijk geen verbazing wekken dat het aantal nieuwe dieptepunten oploopt. Vooral in Europese aandelen draait het momentum. Daar noteert een kwart van de aandelen op het laagste punt van het afgelopen kwartaal.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

IMF: groei opkomende landen vertraagt, Griekse economie zwaar onder druk

De internationale economie groeit dit jaar iets trager dan in 2014 en gaat minder hard vooruit dan eerder werd gedacht. Dat voorspelt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in een donderdag gepubliceerde update van zijn economische prognoses.

Het IMF verwacht dat de internationale economie dit jaar met 3,3 procent groeit, na een plus van 3,4 procent in 2014. In april ging het fonds nog uit van een groei met 3,5 procent.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs