Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 14296 tot 14300
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

Advies van Mark Mobius: koop grondstoffen!

Hoewel de toekomstperspectieven voor veel grondstoffen er mager uitzien, stelt Mark Mobius dat het nu voor beleggers een goed moment is om grondstoffen te kopen en zo gepositioneerd te zijn voor een herstel.

‘Geloof het of niet, maar grondstoffen zijn nu koopwaardig. Ze zijn zover uit de gratie geraakt’, aldus Mark Mobius, executive chairman bij Templeton Emerging Markets Group tegenover Cnbc.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

Market Update (10 april 2015)

JP Morgan waarschuwt voor een verwoestende crisis en volgens het IMF moeten we leren leven met een nieuw normaal van zwakke economische groei. Verder in het nieuws: China is de grootste afnemer van goud ter wereld, balanstotaal ECB stijgt door herwaardering goudvoorraad en beurzen in China, Japan en Europa kruipen naar hoogste niveau sinds jaren.

Bron: nujij.nl
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

Nu een huis kopen 1 van de kostbaarste vergissingen van uw leven

In gesprek met Eric Mecking en Elmer Hogervorst, schrijvers van 'Deflatie in aantocht' over de aankomende crash van de huizenmarkt en aandelenmarkt. Mecking zag de crisis in 2005 al aankomen. We praten ook over goud, zilver en bitcoin.

[video]

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

1,5 miljard boete voor Deutsche Bank om Libor-schandaal

Deutsche Bank krijgt een boete van 1,5 miljard dollar (1,4 miljard euro) voor betrokkenheid bij het Libor-schandaal, waarbij marktrentes werden gemanipuleerd.

Er wordt ook een schikking verwacht voor het einde van de ze maand. Naar verluidt moet een Brits onderdeel van Deutsche Bank ook schuld bekennen tegenover de aanklager.

Bron: z24.nl
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

‘Kwart huishoudens spaart teveel voor pensioen, kwart procent bouwt juist te weinig op’

Gemiddeld genomen gaat het helemaal niet slecht met de pensioenen van Nederlanders. Maar er is wel veel variatie. Ongeveer een kwart van de huishoudens bouwt te weinig pensioen op en een kwart relatief veel.

Dat concluderen onderzoekers van pensioeninstituut Netspar, op basis van een uitgebreide studie naar de pensioenopbouw in Nederland. Marike Knoef licht de uitkomsten toe in een video-interview met discussieplatform Me Judice (zie hieronder).