Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 1431 tot 1435
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 30 april 2017

Nog een paar miljard en dit is de nieuwe rijkste man ter wereld

De laatste 5 jaar werd Jeff Bezos $65,2 miljard rijker. Na sterke kwartaalcijfers steeg het aandeel Amazon fors op de Amerikaanse beurs. Daardoor werd Jeff Bezos, CEO en oprichter, opnieuw $3,3 miljard rijker. Hij is nu nog maar een paar miljard verwijderd van ’s werelds rijkste persoon, Bill Gates, die al sinds mei 2013 op de hoogste troon zit.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 30 april 2017

Online geld verdienen zonder grote investeringen

Tegenwoordig is het bijzonder eenvoudig om online geld te verdienen. Afhankelijk van de inspanningen die je wil doen, kan dat gaan van enkele tientallen tot honderden euro’s per maand. Het belangrijkste dat je moet doen, is eraan beginnen.

Dit is dé eenvoudigste manieren om online geld te verdienen zonder grote investeringen te doen:

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 30 april 2017

Russische centrale bank heeft 25 ton goud gekocht in maart

Rusland gaat ook dit jaar door met het agressief opkopen van goud. De jongste cijfers van de Russische centrale bank laten zien dat de Russen in maart 25 ton goud kochten. In februari van dit jaar kochten de Russen 9,3 ton goud.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 30 april 2017

Draghi, niet Duitsland, is baas bij de ECB

Mario Draghi, de voorzitter van de Europese Centrale Bank (ECB), maakte donderdag bekend voorlopig geen redenen te zien om het financiële stimulusprogramma, waarbij maandelijks 60 miljard euro in de economie wordt gepompt af te zwakken. Dat is opmerkelijk, want de Europese economie doet het goed en zette in 2016 een groei neer die de Amerikaanse overtreft en die in 2017 en 2018 nog groter moet zijn. Ook de werkloosheid daalt in zowat de ganse eurozone, terwijl er in sommige delen nog amper werkloosheid is.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: zondag 30 april 2017

Het is geen natuurwet ofzo!

BNR's macro-econoom Kees de Kort begrijpt niets van het hele inflatiebeleid van de Europese Centrale Bank.

Mario Draghi, de president van de ECB, houdt de voet op het gaspedaal, maakte hij gisteren bekend. De rente blijft op het historisch lage niveau van nul procent.