EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14301 tot 14305 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

62 doden per wedstrijd

Indien we elkeen van de 64 wedstrijden die op het WK 2022 in Qatar zullen worden gespeeld, beginnen met één minuut stilte per overleden arbeider, moet aan elke match meer dan een uur stilte voorafgaan.

Dat blijkt uit een berekening die het Spaanse magazine El Pais Semanal maakte. Geschat wordt dat naast de 1.200 doden die reeds vielen (5 per week of één per werkdag) bij de bouw van de verschillende stadions, er nog eens 2.800 zullen bijkomen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

Griekse banken hebben toch meer euro’s dan gedacht: pinautomaten zeker tot maandag gevuld

Als het om cijfers gaat, blijft Griekenland verrassen. Waar banken eerst waarschuwden dat pinautomaten vanaf woensdag leeg zouden zijn, blijken ze het nu tot maandag te kunnen uitzingen — precies tot het moment waarop premier Tsipras een akkoord moet sluiten met de schuldeisers.

De Griekse banken kunnen in ieder geval tot maandag garanderen dat er geld uit pinautomaten komt. Dat heeft voorzitter Louka Katseli van de branchevereniging van banken donderdag gezegd op de Griekse televisiezender Skai TV.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

Nigel Farage maakt Europa met de grond gelijk

Nigel Farage doet het weer. In een toespraak voor het Europese Parlement maakt hij heel het systeem van de Europese Unie met de grond gelijk. De Europese Unie is een experiment en dit experiment faalt. De Europese bevolking zet zich af tegen iets dat ze nooit gewild hebben.

De Europese Unie is ontstaan uit het idee van enkele idealisten. Iedereen die zich verzette tegen het idee werd aanzien als een extremist. Maar nu blijkt opnieuw dat Europa niet werkt omdat ieder land anders is, zoals deze ‘extremisten’ al jaren zeggen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

Grexit of niet, Nederland betaalt

Wat er dit weekend ook in Brussel besloten gaat worden over Griekenland, het gaat Nederland geld kosten. Of het nu is omdat Griekenland failliet gaat en leningen niet kan terugbetalen, of omdat Europa de portemonnee trekt voor extra noodsteun en schulden kwijtscheldt.

Nederland heeft bij elkaar ruim 20 miljard euro aan Griekenland geleend, blijkt uit berekeningen in opdracht van de NOS. Waar komt dat geld vandaan, en wat zien we daarvan terug als Griekenland failliet gaat of uit de euro stapt?

[...]

Lees verder op NOS.nl
Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

Varoufakis zei al in 2011: We zijn op weg naar het grote zwarte gat

De voormalige Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis waarschuwde al in 2011, toen nog als hoogleraar economie, voor een scheiding tussen Noord- en Zuid-Europa.

De voormalige Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis waarschuwde al in 2011, toen nog als hoogleraar economie, voor een scheiding tussen Noord- en Zuid-Europa.

In een interview met De Groene Amsterdammer vertelt hij: ‘Als we nu niet snel iets doen, krijgen we een scheiding langs de Rijn in Europa. Duitsland, Nederland, de Scandinavische landen, Slowakije, Polen verenigen zich in één Europa. De rest, inclusief Frankrijk, wordt het andere Europa. En het zal aan beide kanten veel pijn doen.’

[...]

Lees verder op welingelichtekringen.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs