Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 14321 tot 14325
Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 23 april 2015

Beurzen lager door slechte macrocijfers uit China, Europa en VS

Vrijwel alle Europese aandelenmarkten stonden donderdagmiddag in de min. Tegenvallende cijfers over de Europese economie en de Chinese industrie drukten de stemming, terwijl beleggers zich ook zorgen bleven maken over de financiële situatie in Griekenland.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 23 april 2015

Russisch embargo kost voedingsindustrie 63 miljoen euro

Het Russisch invoerembargo heeft de Belgische voedingsindustrie vorig jaar 63 miljoen euro gekost. Dat blijkt uit het jaarverslag van Fevia, de federatie van de voedingsindustrie.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 23 april 2015

Europa: structurele problemen

Zoals reeds werd aangehaald op deze site, hebben de geldinjecties van Draghi niet het verhoopte effect op de reële economie.

Nederland mag dan wel meer volk in de winkelstraten opgemerkt hebben. Een wekenlange discussie over het recht op bed, bad en brood voor uitgeprocedeerde asielzoekers is nu niet direct conform de verwachtingen van een Europees land dat de mensenrechten onderschrijft.

Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 23 april 2015

Deutsche Bank krijgt recordboete in Liborzaak

Deutsche Bank moet een boete van 2,5 miljard dollar (2,3 miljard euro) betalen en zeven werknemers ontslaan in verband met de grootschalige fraude met het interbancaire rentetarief Libor. Dat maakten Amerikaanse en Britse toezichthouders donderdag bekend.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 23 april 2015

Robot koopt drugs van bitcoin en wordt gearresteerd

Dit is het verhaal van hoe een robot met een budget van 100 bitcoin per week het voor elkaar kreeg om extacy, een Hongaars paspoort en een pet met ingebouwde camera te kopen, voordat hij werd gearresteerd.