EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
70
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14371 tot 14375
Geplaatst op: dinsdag 2 juni 2015

Nederland in verzet tegen Euro

Gisteren werd in Amsterdam, in Hotel l’Europe (Oh ironie), een nieuwe burgerbeweging en denktank opgericht. Het Forum voor Democratie trekt ten strijde tegen de Europese Unie, meerbepaald tegen de euro.

Gisteren werd in Amsterdam, in Hotel l’Europe (Oh ironie), een nieuwe burgerbeweging en denktank opgericht. Het Forum voor Democratie trekt ten strijde tegen de Europese Unie, meerbepaald tegen de euro.

Tien jaar is het ondertussen geleden dat de Nederlanders en Fransen de ‘Europese grondwet’ wegstemden in een referendum. De uitslagen van deze volksraadplegingen werden echter naast zich neergelegd door de politici. Het Forum voor Democratie klaagt de ondemocratische gang van zaken aan. Ook over het al of niet deelnemen aan de eurozone, werd de burger niks gevraagd destijds.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 2 juni 2015

Leegstaande kantoren vooral omgebouwd tot woningen en hotels

De leegstand op de Nederlandse kantorenmarkt is enorm en wordt alleen maar meer. Daarom worden kantoren steeds vaker omgebouwd tot woning, horecagelegenheid of andere bestemmingen.

Dat blijkt uit een rapport van vastgoedadviseur JLL. In de afgelopen vijf jaar is er 1,8 miljoen vierkante meter aan kantooroppervlakte getransformeerd.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 juni 2015

Dollar maakt comeback

Alle kenners waren het er aan het einde van 2014 wel over eens. De dollar zou het helemaal gaan maken. De economie van de VS zou in 2015 eindelijk weer eens gaan pieken en dat maakte een renteverhoging ergens in het midden van datzelfde jaar onvermijdelijk. Tegelijkertijd zouden de centrale bankiers van Japan, China en Europa hun economie met vele miljarden blijven stimuleren! Iedereen kon gerust al zijn geld op de dollar zetten. Er kon feitelijk niets misgaan.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 2 juni 2015

Market Update (2 juni 2015)

Leegstaande kantoren worden steeds vaker omgebouwd, de Rabobank verlaagt opnieuw de hypotheekrente en ING schrapt honderden banen. Verder in het nieuws: Robert Shiller en Blackrock maken zich zorgen over de hoge waardering van aandelen, Griekenland investeert $2 miljard in de nieuwe ‘Turkish Stream’ gasleiding en Tsjechië voert discussie over toetreding tot de euro.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 2 juni 2015

Uitbuiting neemt fors toe op de Europese arbeidsmarkt

Het uitbuiten van werkkrachten is een sterk groeiend probleem in de Europese Unie. Het treft zowel EU-inwoners als migranten van buiten de Europese Unie, blijkt uit een studie van het Europees Agentschap voor Fundamentele Rechten (FRA).

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs