EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14381 tot 14385
Geplaatst op: zondag 14 juni 2015

Tsipras: "Bereid tot moeilijk compromis om uit crisis te geraken"

De Griekse eerste minister Alexis Tsipras zegt bereid te zijn tot een "moeilijk compromis om een haalbaar akkoord mogelijk te maken" met de schuldeisers van het land, de EU en het IMF, aldus een regeringsbron vandaag. Een Griekse delegatie is in Brussel om de maatregelen te bespreken die tot een akkoord moeten leiden en Griekse wanbetaling vermijden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 14 juni 2015

Het Europese paradijs voor biljetten van 500 euro ligt op 717 km van België

In Italië werden vorig jaar door de banken honderd keer meer biljetten van 500 euro ontvangen dan verdeeld. Het fenomeen doet volgens de autoriteiten een activiteit van de georganiseerde misdaad of belastingontduiking vermoeden. Dat schrijft Federico Fubini, redacteur van de Italiaanse krant La Repubblica.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 14 juni 2015

Griekenland komt opnieuw met tegenvoorstel

Griekenland komt, opnieuw, met tegenvoorstellen voor hervormingsmaatregelen in ruil voor financiële steun. Dat stelde een woordvoerder van de Griekse regering vrijdag tegenover persbureau Reuters. Hij zei ook dat zaterdagochtend een ontmoeting staat gepland in Brussel tussen experts van Griekenland en de geldschieters.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 14 juni 2015

Britten kunnen kredietrating kwijtraken door referendum over EU

Groot-Brittannië kan de allerhoogste kredietwaardering AAA kwijtraken vanwege het referendum over het Britse lidmaatschap van de Europese Unie. Dat liet kredietbeoordelaar Standard & Poor’s (S&P) vrijdag weten.

Groot-Brittannië kan de allerhoogste kredietwaardering AAA kwijtraken vanwege het referendum over het Britse lidmaatschap van de Europese Unie. Dat liet kredietbeoordelaar Standard & Poor’s (S&P) vrijdag weten.

S&P verlaagde het vooruitzicht voor de rating naar negatief van stabiel. De Britse premier David Cameron heeft beloofd uiterlijk voor het einde van 2017 een referendum te houden over het lidmaatschap van de EU. Volgens S&P geeft dit aan dat het economische beleid het risico loopt meer blootgesteld te worden aan politieke invloeden dan eerder gedacht. S&P maakt zich zorgen dat een eventueel vertrek uit de EU vraagtekens kan zetten bij de financiering van Britse overheidsschulden.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 13 juni 2015

Pijnlijke nederlaag Obama: Democraten torpederen zelf zijn vrijhandelsplan

De Amerikaanse president Barack Obama heeft vandaag in het Huis van Afgevaardigden een pijnlijke nederlaag geleden, mede door toedoen van zijn Democratische partijgenoten. Een verrassingsbezoek van de president 's ochtends aan het Capitool kon niet verhinderen dat hij geen zogenaamde 'versnelde procedure' krijgt, die hem meer macht geeft om handelsakkoorden af te sluiten. En zo staat ook een vrijhandelsakkoord met Aziatische landen op de helling.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs