EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
30
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
30
kliks
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1441 tot 1445
Geplaatst op: dinsdag 12 september 2017

TA Zilver Analyse Roy | week 37 - 2017

Zoals vorige week eigenlijk al min of meer verwacht ging de handel dinsdag inderdaad weer hoger van start en wist zelfs al even boven de $18 te gaan kijken. De omzet bij deze doorbraakpoging was een van de hoogste van dit jaar maar toch kon het niveau kon nog niet worden vastgehouden zodat beneden de $18 werd gesloten.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 september 2017

Een op de vijf werkende miljonairs is boer

Acht op de tien miljonairs die nog aan het werk zijn, doen dat als zelfstandige. Ze zijn vooral te vinden in de landbouw, handel, financiële en zakelijke dienstverlening.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 september 2017

Slecht nieuws voor het Westen: prijs wolfraam stijgt met 50% na strengere quota van China…

Wolfraam kennen we allemaal van het draadje in gloeilampen. Maar het heeft nog ettelijke andere toepassingen. Dat China haar productie terugschroeft is dus bijzonder slecht nieuws voor onze economie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 12 september 2017

Londen blijft financiële hoofdstad van de wereld ondanks Brexit

Ondanks de onzekerheid rond de Brexit blijft Londen 's werelds belangrijkste financiële centrum. De Britse hoofdstad staat bovenaan een halfjaarlijkse ranglijst van de financiële denktank Z/Yen en het China Development Institute.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 september 2017

Navo-baas: “Wereld op gevaarlijkste punt in decennia’

De internationale veiligheid staat onder de grootste druk in een periode van meer dan dertig jaar. Dat zegt Jens Stoltenberg, secretaris-generaal van de Noordatlantische Verdragsorganisatie (Navo), naar aanleiding van een nieuwe grootscheepse militaire oefening die Rusland en Wit-Rusland aan de grenzen van onder meer de Baltische Staten en Polen hebben gepland.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs