Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 1441 tot 1445
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 12 juni 2017

Zo betaal je een vakantiehuis met beleggingen

Wie droomt er niet van om in een eigen buitenverblijf te genieten van de Spaanse zon? Steeds meer mensen spreken hun beleggingsportefeuille aan om die droom te financieren.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 12 juni 2017

Olé! Mexicaanse peso noteert opnieuw op pre-Trump-niveau

De wereldwijde economie lijkt zich te herstellen van de schok die de verkiezing van Donald Trump tot president van de Verenigde Staten heeft veroorzaakt.

Dat kan volgens het magazine Quartz worden afgeleid uit de koers van de peso, de nationale munt van Mexico, die zich opnieuw op een niveau bevindt dat ook voor de verkiezing van Trump kon worden opgetekend.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: maandag 12 juni 2017

De Volkskrant legt uit: Wat is blockchain en waarom moet je dat weten?

Bij de Volkskrant hebben ze nu een prima video uitgebracht over Blockchain en Bitcoin. De kern van het verhaal: Blockchain maakt het mogelijk om zonder tussenpersoon overeenkomsten te sluiten en één van de toepassingen daarvan is het sturen van geld via Bitcoin. Er wordt ook uitgelegd hoe de blockchain het mogelijk maakt dat je een digitaal goedje, zoals een bitcoin, maar 1 keer uit kan geven en hoe een transactie niet teruggedraaid/vervalst kan worden. De conclusie echter dat Blockchain notarissen en bankiers gaat vervangen lijkt me echter wat voorbarig. Maarja, dat 1 Bitcoin meer dan 2000 euro waard zou worden had ik 6 jaar geleden ook nooit durven voorspellen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 12 juni 2017

Trump belooft maatregelen tegen importprijzen staal

De Amerikaanse president Donald Trump heeft andermaal beloofd zich hard te zullen maken voor Amerikaanse staalproducenten.

In een toespraak in Ohio op woensdag zei hij snel met maatregelen te zullen komen om buitenlandse bedrijven te stoppen die in zijn ogen staal tegen kunstmatig lage prijzen op de Amerikaanse markt dumpen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 10 juni 2017

Saoedi-Arabië wil Westerse beleggers lokken

Als Saoedi-Arabië in het nieuws komt, dan is dat bijna altijd omwille van de olieproductie. Het land lonkt steeds meer naar Westerse beleggers. De Tadawul-index volgt voorlopig sterk de fluctuaties van de olieprijzen. Maar, voor hoelang nog?