EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1441 tot 1445 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 15 februari 2018

Experts voorspellen dat rijk cryptomunt nog lang niet uit is en bitcoin tegen eind dit jaar op ruim 43.000 dollar staat

Wie met lede ogen aanzag hoe de waarde van de bitcoin de jongste maanden kelderde tot de 9.335 dollar (7.541 euro) die hij nu waard is, hoeft nog niet te wanhopen. Volgens een team van experten die de vergelijkende website finder.com aan het woord liet, zou de cryptomunt dit jaar opnieuw fors de hoogte ingaan en zelfs de koers van half december – toen hij net geen 20.000 dollar (16.150 euro) waard was – doen verbleken. En ook andere cryptomunten zouden die tendens volgen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 15 februari 2018

Geldtransferbedrijf Western Union test met cryptomunt

De Amerikaanse financiële dienstverlener Western Union is aan het testen met transacties met de cryptomunt ripple. Er gingen al langer geruchten dat het grote bedrijf hiermee bezig was, maar Western Union heeft het nieuws nu ook zelf bevestigd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 14 februari 2018

Zijderoute uitgebreid met spoorlijn door Kaukasus

De Chinese zijderoute heeft er met de opening van een vernieuwde spoorlijn door de Kaukasus een nieuw traject bij gekregen. Deze route begint in Bakoe, de hoofdstad van Azerbeidzjan, en volgt daarna een route door de vallei van de Kaukasus richting de Georgische hoofdstad Tblisi. Van daaruit loopt het traject verder over de Turkse grens richting Kars.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 14 februari 2018

Russische strijders gedood bij Amerikaanse luchtaanval Syrie

De Amerikaanse luchtmacht heeft vorige week een aantal Russische strijders gedood bij een luchtaanval op troepen van het Syrische regeringsleger, zo schrijft Reuters op basis van familieleden van de omgekomen strijders. Vorige week opende het Syrische regeringsleger een nieuw offensief op een basis van rebellen die gesteund worden door de internationale coalitie, maar die aanval werd direct neergeslagen door Amerikaanse gevechtsvliegtuigen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 14 februari 2018

China lanceert op 26 maart oliecontracten in yuan

China biedt vanaf 26 maart de mogelijkheid om olie in yuan te verhandelen, zo maakte de Chinese toezichthouder op de financiële markten afgelopen week bekend. Vanaf dat moment is het mogelijk om oliecontracten af te sluiten die in de Chinese yuan worden afgerekend.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs