Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 1441 tot 1445
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 28 april 2017

Levenslang 1.000 euro bovenop pensioen vergt kapitaal van 416.000 euro

Wil je na je pensioen blijven leven zoals je dat vandaag doet? Dan zal je voor een extra inkomen bovenop je wettelijke pensioen moeten zorgen. Een 65-jarige die vandaag met pensioen gaat, kan bovenop zijn wettelijke uitkering  levenslang maandelijks 1.000 euro netto extra ontvangen indien hij een kapitaal van zowat 416.000 euro kan inzetten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 28 april 2017

Wie deze 7 dingen doet, zal nooit rijk worden

Sommige dingen mag je echt niet doen. Wanneer je rijk wilt worden, moeten alle puzzelstukken juist in elkaar vallen. Bij de ene gaat dat al sneller als bij de andere. Maar niets houd je tegen om veel geld te verdienen. Hoewel, niets is overdreven. Er zijn wel degelijk dingen die jou tegenhouden. Wanneer je onderstaande 7 dingen doet bijvoorbeeld, zal het alvast extra moeilijk worden.

Rijk worden kan iedereen, maar dan moet je wel onmiddellijk stoppen met deze fouten te maken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 28 april 2017

Het bewijs dat Trump gezorgd heeft voor verdeeldheid…

Drie maanden geleden nam Trump plaats in het Witte Huis. Ook al is de miljonair nog maar een korte tijd actief als president van de VS, in die korte tijd is er heel wat gebeurd. Zo heeft Trump zich onder andere verrassend genoeg gemengd in het conflict met Syrië. Daarnaast zijn de spanningen tussen Noord-Korea en de Verenigde Staten flink opgelopen.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 28 april 2017

China wordt baas in de ruimte

Indien de Verenigde Staten er niet in lukken een soepeler kader te creëren voor zijn nationale ruimtevaartindustrie, zal het land snel zijn wereldwijd leiderschap in de sector aan China verliezen.

Die boodschap komt van de Amerikaanse ruimtevaartbedrijven, die tijdens een hoorzitting in de Amerikaanse Senaat een reeks bemerkingen en verwachtingen terzake naar voor hebben gebracht.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 28 april 2017

Bitcoin weer boven de 1.300 dollar

Bitcoin koerst vandaag voorbij de 1.300 dollar op de hoop dat de Winklevoss bitcoin ETF, een indexfonds dat een mandje van bitcoinkoersen volgt, toch wordt geaccepteerd.