EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14406 tot 14410 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 22 juli 2015

Brussel voorlopig tevreden: Grieken voeren afspraken snel uit

De Grieken boeken snel vooruitgang bij het uitvoeren van afspraken die vorige week zijn gemaakt over hervormingen en besparingen. De onderhandelingen over nieuwe financiële steun zijn begonnen.

Het is de bedoeling in de tweede helft van augustus tot een akkoord te komen tussen Athene en de internationale geldschieters. Dat verklaarde Europees Commissaris Pierre Moscovici (Economische en Financiële Zaken) woensdag in Brussel.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 22 juli 2015

Column Kees de Kort | Godbetert de Fransen

Als mensen de banken niet meer vertrouwen, worden ze voorzichtiger: 'krijg ik mijn geld wel?'. Kortom: het vertrouwen in de Griekse banken is compleet weg, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort. "Hoe gaan we die banken weer gezond maken en wie gaat hoeveel geld in de banken steken, zodat de Grieken weer vooruit kunnen?"

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 22 juli 2015

De 12 wetten van de goudprofeten

De goudprijs is in vrije val. Sommigen kunnen het edelmetaal niet snel genoeg  dumpen; anderen blijven hardnekkig vasthouden aan hun geloof in goud.

Barry Ritholtz beschrijft dit gedrag als ‘goldbuggery’. Goldbugs vormen volgens hem een religieuze sekte die de volgende twaalf ‘regels’ als hun levensideologie beschouwen:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 22 juli 2015

België kent sterkste toename van staatsschuld binnen eurolanden

De staatsschuld van alle eurolanden bij elkaar is in het eerste kwartaal sterker gegroeid dan de economie, en kwam uit op 92,9 procent van het bruto binnenlands product (bbp). Dat is 0,9 procentpunt meer dan eind vorig jaar, meldde statistiekbureau Eurostat. België kende de sterkste toename van de staatsschuld, met 4,5 procent tot een forse 111,0 procent van het bbp (447,8 miljard euro).

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 22 juli 2015

Wereldhandel neemt verder af

De wereldhandel is in mei verder gekrompen. Dat meldde het Centraal Planbureau (CPB) woensdag op basis van zijn eigen wereldhandelsmonitor.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs