EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14431 tot 14435 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

Speelt Griekse crisis Frans-Duitse tandem uit elkaar?

De Duitse bondskanselier Angela Merkel ziet het niet zitten om voor het referendum van aanstaande zondag opnieuw te onderhandelen met de Griekse regering, maar de Franse president François Hollande zegt vandaag net het tegenovergestelde. "We moeten duidelijk zijn, er moet onmiddellijk een akkoord komen."

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

Griekenland betaalt niet. Al eeuwen niet.

Neen, het zal niet goedkomen met Griekenland. Een blik in de geschiedenis leert dat Grieken kampioen zijn in het niet betalen van hun achterstallige facturen. Niks nieuws dus, onder de vakantiezon.

Het lijkt er sterk op dat de regering in Griekenland een bocht aan het maken is. De stoere Tsipras komt nu met een nieuw ‘ultiem’ voorstel. Dit is al afgeschoten door de andere onderhandelaars. Na dit ‘ultieme’ voorstel, zal Griekenland ongetwijfeld nog met een reeks ‘ultieme’ voorstellen, ‘van de laatste kans’ komen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

En wat met de euro ?

De wisselkoers euro-dollar kende de afgelopen tijd nogal een volatiele rit. Vele analisten voorspellen pariteit tussen beide munten, misschien zelfs nog dit jaar. Onze Europese eenheidsmunt verloor reeds heel wat pluimen maar lijkt nu al een poosje te schommelen tussen 1,05 en 1,15 dollar. Wat brengt de toekomst en hoe kan je hier als belegger op inspelen?

De wisselkoers tussen de euro en de greenback nader bekeken, kunnen we twee factoren noemen die van wezenlijk belang zijn in de verdere ontwikkelingen. Ten eerste de problemen rond Griekenland en daarnaast zeker en vast het beleid van de centrale banken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

Atoomoverleg met Iran uitgesteld, olieprijs houdt voorlopig stand

De organisatie van landen die olie produceren en exporteren (OPEC) hebben begin juni topoverleg gepleegd betreffende de productiemogelijkheden voor de komende maanden/jaren.

De organisatie van landen die olie produceren en exporteren (OPEC) hebben begin juni topoverleg gepleegd betreffende de productiemogelijkheden voor de komende maanden/jaren.

De OPEC bestaat uit twaalf leden die 40 procent van de wereldwijde vraag naar olie voorzien en hebben dus een flinke machtspositie met Saudi-Arabië  als absolute koploper.

Tijdens dit overleg werd er besloten om het productieplafond te behouden op 30 miljoen vaten (van 159 liter) per dag.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

Review: Commodity Discovery Fund van Willem Middelkoop

Om in de huidige tijden rondom de crisis in Griekenland te beleggen heb je een sterke maag nodig. De beurs gaat alle kanten op met uitschieters van dalingen tot wel 5% op de aandelenbeurs. Iemand die in deze periode heel actief is met de verspreiding van nieuwsfeiten is Willem Middelkoop. Hij doet dit voornamelijk via zijn twitter account. Naar mijn persoonlijke mening is zijn berichtgeving wel wat gekleurd naar zijn eigen mening en zoekt hij vooral bronnen op die zijn mening staven, maar dat is uiteraard ieders zijn goed recht. Vrijheid van meningsuiting is niet voor niets vastgelegd in de grondwet van Nederland :). Maar zoals het gezegde zegt ‘hoge bomen vangen veel wind’ werd ik wel getriggerd om Willem Middelkoop en zijn beleggingsfonds een nader te bekijken.

[...]

Lees verder op onetime.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs