EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
55
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14441 tot 14445
Geplaatst op: vrijdag 29 mei 2015

Goudsmokkel India naar nieuw record

India heeft nog nooit eerder zoveel gesmokkeld goud onderschept als in het afgelopen financiële jaar, zo bericht de Times of India. Voor het eerst in de geschiedenis kwam het totaal uit op meer dan 10 miljard Indiase roepie, wat gelijk staat aan meer dan 3.500 kilogram goud. Dat is tien keer zo veel als de 350 kilo goud die de Indiase douane twee jaar geleden wist te onderscheppen.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: vrijdag 29 mei 2015

Nederland is volgens staatssecretaris Wiebes geen belastingparadijs

[...]

Nederland en andere EU-landen liggen onder vuur over mogelijk oneerlijke belastingvoordelen voor grote multinationals. Wiebes zei niks te verbergen te hebben voor de delegatie, die ook naar Luxemburg, Ierland en Groot-Brittannië gaat.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 mei 2015

'De auto, niet de iPhone, wordt Apple's ultieme mobiele apparaat'

Na het omzetten van muziekspelers, telefoons en horloges naar mobiele toestellen, heeft het Amerikaanse technologiebedrijf Apple nu zijn zinnen gezet op de auto-industrie. Officiële informatie ontbreekt, maar een topman van het bedrijf heeft eerder deze week een aantal interessante uitspraken gedaan.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 29 mei 2015

Eén nieuwe miljardair per week... Welkom in China

China krijgt er elke week een nieuwe miljardair bij, het zoveelste teken dat de concentratie van economische macht steeds meer van de VS naar China verschuift, blijkt uit een rapport van de UBS-bank en consultancybureau PwC.

Azië heeft Europa op dat vlak al ingehaald. In het ‘Miljardairsrapport’ staat te lezen dat Aziatische miljardairs nu 36 procent bezitten van al het geld dat miljardairs wereldwijd in handen hebben. Europa zakt naar de derde plaats, de VS blijven voorlopig op de eerste plaats staan.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 29 mei 2015

België heeft zijn concurrentiekracht versterkt

België heeft zijn internationale concurrentiekracht het voorbije jaar kunnen verbeteren. Dat heeft de krant De Tijd gemeld op basis van een rapport van het International Institute for Management Development (IMD) in Lausanne.

België staat nu in de rangschikking van de Zwitserse zakenschool op een 23ste plaats. Daarmee is het land vijf treden gestegen tegenover het jaar voordien. Dat zou vooral te danken zijn aan de versnelling van de economische groei en een toename van de investeringen.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs