Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 1446 tot 1450
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 10 juni 2017

Dit is het enige dat rijke mensen KOPEN en de rest niet

Onderstaande video werd op YouTube al meer dan 1,2 miljoen keer bekeken. Het legt een groot verschil bloot tussen rijke mensen en de rest. Het legt ook uit hoe rijke mensen anders tegen geld aankijken dan de rest. En door juist door die andere visie, worden ze rijker.

Om te beginnen moet je begrijpen dat er 2 kanten zijn aan de balans van het geld: Bezittingen en Schulden. Maar hoe je deze 2 kanten interpreteert, kan een immens verschil maken in jouw rijkdom.

Bron: Express.be
Geplaatst: zaterdag 10 juni 2017

“China niet langer het land met grootste bevolking”

China staat officieel nog wel geregistreerd als de natie met de grootste bevolking van de wereld, maar in realiteit is het land wellicht al door India voorbijgestoken.

Hij merkt daarbij op dat de Chinese overheid het aantal geboorten de voorbije kwarteeuw met bijna negentig miljoen eenheden heeft overschat. De fout moet volgens de demograaf worden toegeschreven aan de overdreven optimistisch vruchtbaarheidscijfers die in China worden toegepast.

Bron: Express.be
Geplaatst: zaterdag 10 juni 2017

Superrijken betalen nog minder belastingen dan gedacht

De onderzoekers stelden daarbij vast dat het gemiddelde Scandinavische gezin in het midden van het voorbije decennium 3 procent te weinig belastingen zou betalen, maar bij het rijkst procent van de bevolking – met een nettovermogen van minstens 2 miljoen dollar – loopt die kloof op tot ongeveer 10 procent.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: zaterdag 10 juni 2017

Money talks

We zijn reuze positief met zijn allen, maar waarom is dat nauwelijks terug te zien in de detailhandelsverkopen?

In april verkochten winkeliers in de eurozone 0,1 procent meer dan een maand eerder, meldt Eurostat. Economen hadden op een grotere toename gerekend.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 10 juni 2017

Donderdag overleg ECB, koerswijziging in het verschiet?

Het gaat de Europese economie voor de wind, verschillende macro-economische data tonen aan dat het herstel blijft duren en dat het beleid van de Europese Centrale Bank zijn vruchten aan het afwerpen is. Donderdag komen de bestuursleden van de ECB bij elkaar om te bespreken hoe het monetair beleid er in de nabije toekomst uit zal gaan zien.