Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 1446 tot 1450
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 28 april 2017

Trump stelt Canada en Mexico gerust over NAFTA-akkoord

Donald Trump heeft de leiders van Canada en Mexico woensdag uitgelegd dat hij niet uit het Noord-Amerikaanse Vrijhandelsakkoord (NAFTA) wil stappen. 

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 28 april 2017

Regering-Trump ontvouwt belastingplannen

De regering van de Amerikaanse president Donald Trump plant "zware" belastingsverlagingen, waardoor gesneden zal worden in de hoogste tarieven voor zowel vennootschaps- als personenbelasting. Het Witte Huis omschrijft de hervorming in het intussen bekende lingo als "een van de belangrijkste" in de geschiedenis van de Verenigde Staten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 28 april 2017

Vrouw die 40 jaar werkte, krijgt minder pensioen dan vriendin die 33 jaar werkloos was: "Dit is onaanvaardbaar"

Kamerlid Vincent Van Quickenborne (Open Vld) suggereert om de gelijkschakeling van werkloosheidsperiodes nog verder af te bouwen of de werkloosheidsuitkeringen in de tijd te beperken. Dat moet situaties vermijden waarbij iemand die jarenlang heeft gewerkt, met een lager pensioen eindigt dan iemand die lange tijd werkloos was.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 28 april 2017

Is het Trump-effect verdwenen?

De aandelenmarkten hebben de afgelopen weken een stapje terug moeten doen. Steeds meer beleggers denken dat het positieve effect van Trump is uitgewerkt op de markten. De afgelopen handelsdagen wisten de indices wel weer flink te stijgen, maar dit was gebaseerd op de uitslag van de eerste Franse verkiezingsronde. Uit de meest recent verschenen macrocijfers blijkt dat niet alleen op de beursvloeren het Trump-effect is uitgewerkt.

De afgelopen dagen werd duidelijk dat de Amerikaanse productiesector in de maand april aan een minder hard tempo wist te groeien dan de maanden daarvoor het geval was. In de maand februari hadden we nog te maken met de hoogste stand in 33-jaar tijd, maar sinds dat moment hebben we te maken met een dalende trend.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 28 april 2017

Zo werd Mark Zuckerberg als 30-er de 5e rijkste man ter wereld

Dit is hoe het allemaal begon voor Mark Zuckerberg. Het leven van het 32-jarige wonderkind kent al veel verrassende wendingen. Er werd niet alleen reeds een film over hem gemaakt, The Social Network, er werden ook al verschillende boeken geschreven. Sommige geloven dat David Kirkpatrick’s boek “The Facebook Effect: The Inside Story of the Company That Is Connecting the World” het meest accuraat is.