EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14456 tot 14460 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 6 juli 2015

Chinese staat koopt massaal woningen op

Miljoenen onverkochte woningen zorgen ervoor dat de Chinese overheid het heft in eigen handen neemt en duizenden huizen opkoopt. Diverse lokale overheden kopen duizenden lege huizen op met kortingen tussen de 10% tot 52% om ze vervolgens aan de armste huishoudens te verkopen.

Aan het einde van mei betrof de oppervlakte van het totaal aantal onverkochte woningen in China 657 km2, bijna net zo groot als heel Singapore.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 6 juli 2015

Italië: "Griekenland hoort bij Europa"

Griekenland is onderdeel van Europa en nu het Griekse volk heeft gesproken mag de solidariteit van de andere lidstaten niet wegvallen. Dat heeft de Italiaanse president Sergio Mattarella gezegd in een reactie op het Griekse 'nee' bij het referendum van gisteren. Volgens Mattarella moet de beslissing van het Griekse volk worden gerespecteerd en resteren voor de EU-lidstaten nu "onbekende scenario's".

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 6 juli 2015

Belgische staatsschuld piekt

De socialisten hebben jarenlang een puinhoop gemaakt van België. Vraag is alleen: is het onder de huidige ‘centrumrechtse’ regeringen beter? Als we kijken naar de Belgische staatsschuld dan is het antwoord duidelijk.

Het stond eigenlijk al maanden in de sterren geschreven. Wij hebben op beurs.com steeds gewezen op de groeiprognoses die voor België naar omlaag werden bijgesteld, en de prognose van de staatsschuld die systematisch naar boven steeg.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 6 juli 2015

Miljonairs verliezen vertrouwen in de aandelenmarkt

Miljonairs hebben steeds minder vertrouwen in de toekomst van de aandelenmarkt. Het vertrouwen dat zij hebben in de aandelenmarkt is gedaald naar het laagste niveau in meer dan een jaar.

Miljonairs hebben steeds minder vertrouwen in de toekomst van de aandelenmarkt. Het vertrouwen dat zij hebben in de aandelenmarkt is gedaald naar het laagste niveau in meer dan een jaar.

De Spectrem Millionaire Investor Confidence Index, die wordt samengesteld door Spectrem Group, daalde vorige maand naar het laagste niveau in 16 maanden, van 15 naar 6. Dit betekent dat miljonairs van bullish op de aandelenmarkt, zijn gegaan naar neutraal. De survey gaf tevens meer informatie over de plannen van de miljonairs om te investeren in aandelen. Deze plannen bleken te zijn gedaald naar het laagste niveau sinds de financiële crisis.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 juli 2015

"Toen ik hoorde dat ik mijn geld niet kreeg, stortte ik in"

De 77-jarige Giorgos Chatzifotiadis zat huilend tegen de muur van een bank toen hij zaterdag zijn geld niet kreeg. Hij wilde 'slechts' zijn 120 euro hebben. "Toen ik hoorde dat ik mijn geld niet kon krijgen, stortte ik in.'' De iconische foto van de Griek ging heel de wereld rond.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs