EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
30
kliks
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14466 tot 14470 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 21 juni 2015

Grieken bespreken strategie

Het Griekse kabinet is zondag in conclaaf over de te voeren strategie met betrekking tot de gesprekken maandag. Aan premier Alexis Tsipras de zware taak om enerzijds zijn verkiezingsbeloften te houden en bezuinigingen te beëindigen en anderszijds een bankroet van Griekenland te voorkomen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 21 juni 2015

Griekenland: aftellen is begonnen, koortsachtig overleg achter de schermen

Met nog ruim 24 uur te gaan tot de cruciale top van Europese regeringsleiders over Griekenland, is er volop overleg tussen de Griekse regering en de Europese Commissie in Brussel. Komen de Grieken nog over de brug met iets nieuws?

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 21 juni 2015

Varoufakis legt druk voor een oplossing bij Merkel

De Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis legt de druk voor een oplossing voor de eurocrisis bij Angela Merkel. In een opiniestuk in de Frankfurter Allgemeine Zeiting beklemtoont hij dat de Duitse kanselier "een beslissende keuze moet maken".

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 21 juni 2015

ECB weet niet of Griekse banken maandag nog open gaan

De Europese Centrale Bank (ECB) weet niet of Griekse banken maandag hun deuren kunnen openen. Dat meldt de ECB bij monde van bestuurslid Benoît Cœuré, aldus persbureau Reuters. Grieken nemen het zekere voor het onzekere en hebben de afgelopen dagen grote bedragen van hun rekening opgenomen.

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 21 juni 2015

April 2015: Nederland importeert meer aardgas dan het zelf produceert

In april 2015 was de Nederlandse aardgasimport voor het eerst groter dan de eigen binnenlandse produktie. Volgens de JODI Gas World database produceerden de Nederlandse aardgasvelden in april 3394 miljoen m³ aardgas. In dezelfde maand werd er 3445 miljoen m³ aardgas geïmporteerd. In de grafiek hieronder heb ik de maandelijkse cijfers van produktie en import weergegeven.

Lees verder op Cassandraclub
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs