Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 14476 tot 14480
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 17 april 2015

IMF verwacht nog weken nodig te hebben voor Grieks akkoord

De onderhandelingen tussen Griekenland en zijn geldschieters over de aanpak van de Griekse economie nemen zeker nog enkele weken in beslag.

Griekenland is al maanden verstoken van de noodleningen die nodig zijn om te voorkomen dat het land failliet gaat.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 17 april 2015

Negatieve publiciteit rondom bitcoin terecht?

Waar geld is, daar is diefstal, fraude, afpersing, criminaliteit en ga zo maar even door. Dit geldt voor euro’s, dollars, juwelen, edelmetalen en dus ook voor bitcoins. Bitcoin is een digitale munt welke ‘nog’ niet in fysieke vorm voorkomt. Een bankoverval om bitcoins zal in het dit rijtje dus niet passen, maar er gebeuren wel degelijk foute dingen rondom bitcoin.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 17 april 2015

Deutsche Bank voorspelt ramp op de obligatiemarkt

De wereld staat voor een belangrijk moment in de geschiedenis, dat zeggen analisten van Deutsche Bank. De wereld is bezig met het creëren van een perfecte storm op de obligatiemarkt. Deze storm kan in 2018 tot volle ontplooiing komen.

De analisten van Deutsche Bank kwamen tot de conclusie dat zolang er stimulus in het systeem blijft, de kans op een default binnen het schuldensysteem relatief klein blijft. Maar vanaf 2018 kunnen we in een nieuwe cyclus komen, deze cyclus werkt zoals eb en vloed en kan bij de volgende verandering er wel voor zorgen dat er defaults komen.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 17 april 2015

Column Kees de Kort | Grote korrel zout

De grootste automarkt ter wereld heeft een flinke tik op de neus gekregen, weet BNR's macro-econoom Kees de Kort. En dat heeft weer gevolgen voor de landen waarmee de Chinezen handelen.

Bron: z24.nl
Geplaatst: vrijdag 17 april 2015

17 april: wat is nou de echt deadline in Griekse crisis en 6 andere dingen die je moet weten

De onderhandelingen tussen Griekenland en zijn internationale schuldeisers lopen niet lekker. Maar wat is nu de echte deadline voordat het goed mis gaat in de Griekse crisis? Analist Arne Petimezas van AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.