EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14476 tot 14480 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 20 juli 2015

SPECIAL: Goudsector onder de loep

De afgelopen week wisten de aandelenmarkten te sluiten met mooie winsten. De goudkevers kunnen echter niet terugkijken op een winstgevende week; de goudprijs daalde flink in waarde en uiteraard moesten de goudmijnaandelen volgen. Wij brengen voor u de schade in beeld.

Op de grafiek hierboven kunnen we het dalende trendkanaal zien van de goudprijs. Zoals u kunt zien zijn we op dit moment op een cruciaal punt terecht gekomen. In het verleden veerden we telkens op toen we de onderkant van het trendkanaal bereikte. Vanuit dat oogpunt zouden we dus het laagste punt van de afgelopen maanden wel weer bereikt kunnen hebben.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 20 juli 2015

Schäuble suggereert ontslag in te dienen als gesprekken met Athene niet naar wens verlopen

De Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble heeft vandaag, in een interview met het weekblad Der Spiegel, laten verstaan dat hij de mogelijkheid van een ontslag niet uitsluit als het vervolg van de gesprekken met Athene niet de weg opgaat waarop hij gehoopt had. Hij erkende ook dat er, over het Griekse dossier, "meningsverschillen" bestaan tussen hem en bondskanselier Angela Merkel.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 20 juli 2015

De volgende Mark Zuckerberg is niet wie u denkt dat hij is

Wanneer we ons een oprichter van een tech start-up voor de geest moeten halen dan gaat dat meestal zo: we zien een 20-jarige man die tijdens zijn jeugd dag en nacht computerspelletjes heeft gespeeld en vroegtijdig de unief heeft verlaten. Facebooks CEO Mark Zuckerberg, zeg maar. The New York Times maakt de denkoefening: stemt dit beeld overeen met de realiteit?

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 20 juli 2015

IMF: Griekse onzekerheid kan Duits herstel in gevaar brengen

De leden van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) hebben gewaarschuwd voor de onzekerheid rondom Griekenland. Zij stellen namelijk dat de onzekerheid die de hele Griekse schuldencrisis met zich meebrengt, het vertrouwen in Duitsland kan ondermijnen en een opleving van investeringen, die juist het herstel van Europa’s grootste economie kan stuwen, kan uitstellen.

‘Het risico van hernieuwde stress in de eurozone is toegenomen’ sinds een bailout voor Griekenland op 30 juni is verlopen, zo stelt het Internationaal Monetair Fonds in een verklaring. De verklaring is onderdeel van een assessment van het IMF over de Duitse economie die deze week naar buiten is gebracht.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 20 juli 2015

Puerto Rico onder Duitse curatele?

Wolfgang Schäuble, de Duitse minister van financiën, heeft riskante woorden gesproken door een ruil tussen Griekenland en Puerto Rico te promoten. Schäuble nodigde zijn Amerikaanse ambtgenoot Jack Lew uit om Griekenland in het systeem van de dollar op te nemen. In ruil kon de Europese Unie de opname van Puerto Rico in de eurozone volgens Schäuble overwegen.

Zowel Griekenland als Puerto Rico worden met zware financiële moeilijkheden geplaagd, maar in Puerto Rico willen alvast een aantal groepen Schäuble op zijn woorden nemen en een toetreding tot Duitsland aanvragen.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs